pátek 25. září 2015

Vysvětlení + omluva + další dva dny bez novinek


Pár dní jsem tu nebyla. A pár dní tu nebudu.
Jak jste si asi všimli, poslední dobou nejsem zrovna dvakrát aktivní... Ve smyslu, že tu sice přibyde sem tam nějaký ten článek, ale dost často jen pozdě večer nebo vyloženě v noci, nebo naopak zas hned ráno a pak celý den nic. Proč? Na to vám tak úplně nedokážu odpovědět. Souvisí to i se zády, ale hlavně asi s tím, že jsem teď střídavě někde v tahu s kamarády, dokud mám ještě prázdniny, a střídavě jsem tak utahaná, že nemám náladu cokoliv dělat. Jakože vůbec. Až skoro depresivně nic. Třeba ani vstát z postele. Proč jsem konkrétně teď nebyla aktivní má ale jiný důvod. Ve středu ke mně přišla na návštěvu nejlepší kamarádka E. a byla tady až do dneška. Odpoledne jsem pak napsala jeden článek na druhý blog, protože tam to vázne ještě o poznání víc, než tady... XD A pak jsem šla s kamarádkou na Bubble Tea. A pak jsem se šla nechat zavřít do sklepa na "Utečeme z Československa", což je jedna z "trap" místností, které jsou po Praze. Takže jsem tu zkrátka až teď. Neříkám, že tu dneska nepřibude už žádný článek, ale chtěla jsem vám vysvětlit, proč jsem tu teď pár dní nebyla a omluvit se za to. Takže se omlouvám :D A taky vám chci teda oznámit, že zítra ráno odjíždím na víkend do Jižních Čech. Tuto příležitost bych ráda využila k tomu, co plánuju už nějaký čas, tedy dvoudenní výzvu "bez internetu". Tam stejně není nijak zvlášť příležitost se dostat na internet, já mám teda data, ale hodlám si je vypnout a jen nasávat atmosféru toho místa, takže tu určitě nebudu, vůbec. Respektive takový je plán... :D Nevím, kdy to poruším, ale každopádně nebude čas na přidávání ani náhodou, protože nebudu mít počítač s sebou. Takže i za to se omlouvám. Od pondělí už - jak doufám - budu zase aktivní jako normálně, nebo alespoň na nějaké úrovni. Tak snad mi to odpustíte. Zatím se tu mějte famfárově :)

6 komentářů:

  1. Angie, já pořád nevím, proč se omlouváš v tom případě, já bych měla napsat každý víkend omluvu za celý týden ne sranda :) úplně v pohodě, budu se opakovat, ale blog není život!!! Nálada není pokaždé, to víme všichni...já třeba jsem  teď nachcípaná a nechce se mi nic dělat, ale přemůžu se, i když prostě nechci ty se hoď do klidu a klidně si ty dva dny bez netu dej! a neomlouvej se pořád! jsme lidi (alespoň doufám ), tak to pochopíme! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám pocit, že teď je prostě takové období, kdy většina lidí nestíhá, nebo si zajíždí nový režim dalšího školního roku a všichni jsou hrozně unavení. Včetně mě. Naprosto tě chápu a opravdu se nemáš proč omlouvat:))

    OdpovědětVymazat
  3. Taky nevím, proč se omlouváš, jsou prostě i důležitější věci než blog. :) Taky nemůžu přidávat úplně každý den, to už prostě nejde, čím jsme starší. :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Je naprosto v pořádku, že si užíváš volné dny s přáteli a já tě za to nebudu bombardovat, já sama to občas dělám také, že na blogu nejsem :) A jinak se mi tvá výzva bez internetu líbí, snad to stále držíš a užíváš si jih dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. chápu to, v pořádku, havně si užívej :) brzy se vrat .)

    OdpovědětVymazat