středa 23. září 2015

Gallery update 47.8: THR portraits from Venice

Ahojte všichni. Jak se máte? Já jsem vážně nasraná. Jako fakt nasraná, ne tolik, jako včera, ale pořád nasraná. To se nedá jinak říct. Můj bratr je totiž debil. Nechci tady o tom psát, ale fakt mě hodně naštval, hlavně svou lhostejností. Jde o peníze, abyste si udělali představu... vždycky jde o peníze. No nic. Mám pro vás teď 12 nových fotek, které pocházejí z Benátského filmového festivalu a má je na svědomí The Hollywood Reporter. Jsou to portréty, které vznikly v rámci propagace Equals, a kromě jedné společné všech tří přítomných, tedy Kris, Drakea a Nicha, mám pro vás i 11 na kterých je pouze Kristen. Moc jí to tam sluší, má na sobě ten model, co měla na photocallu, od Chanelu. Doufám, že se vám portréty líbí:)
* * * * * * *
Hello everybody. How are you? I am pissed. I am really angry, still very angry at my brother, because he is an asshole. I don't want to write about it here, but he's just... oh my God, he really pissed me off. Whatever. It's about money, it's all about money everytime. I have for you now 12 new photos from 72nd Venice Film Festival. The Hollywood Reporter took quite a lot of photos, made these brilliant portraits that I love. Kristen looks beautiful in every single one picture. There is one also with Nich and Drake, but the rest are just with Kristen. She wears that model from Chanel that she had at the photocall, I guess. And she looks lovely.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

7 komentářů:

  1. rozumim ti taky mě segra nekdy akt sere, to jsou ty pubertáci :)
    jinak Kristen je opravdu užasná na tech fotkach, jsem ráda že už má ty vlasy zase o něco delší a doufám, že si je už neostříhá, tyhlety delší ji sluší mnohem víc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéj, to mě mrzí s tvým bratrem. Mě ségra sere jen svojí náladovostí, ale to máme vzájemný. Na peníze zatím nedošlo
    Jinak ty fotky jsou bezvadný, ksakru, už jsem psala, jak moc se na Equals těším? Asi jo No ale hrozně moc! Ať už to je prosím v kinech, já to potřebuju vidět! A ty fotky se mi hodně líbí, šikovnej fotograf a Kristen je na nich úplně nádherná..jednak se mi líbí její outfit, který je dokonalý, jednak její líčení, který jí prostě sedne..a taky to prostředí a Nick! Achichkote...jsem jediná, komu připomíná trochu vzhledem Toma Cruise? Ale hezčí verze Fakt si nemůžu pomoct, už od Skins tam v něm něco z něj vidim..ale zatím jsem jediná

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mě to s tvým bratrem mrzí, snad se to co nejdříve vyřeší! :) jinak co se týče fotek, nemám slov, Kristen je tam strašně krásná :O moc se mi tam líbí ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto ti rozumím, překvapivě i můj brácha mě docela dost štve a také se to týká peněz! Takže tě chápu.
    Jinak Kristen vypadala vážně krásně, moc se mi líbí její outfit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ach, jí to tak neskutečně sluší :) to sáčko a kraťásky :) plus ten její rozcuch :) no prostě krásná :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se tedy líbí opravdu moc!! Kristen to tam hrozně sluší ♥ Má krásný outfit a celé to prostředí je pěkné.

    OdpovědětVymazat