sobota 28. února 2015

Layout no. 20

imagebam.com
December 15, 2014 - February 28, 2015

20. design byl speciální. Především pro mě, ale vzhledem k tomu, že jsem to dost připomínala, tak asi víte, čím byl tak výjimečný, kromě toho, že se mi líbil :D Mluvila jsem hodně o tom, že udělat ho mi trvalo asi 8 hodin... A milovala jsem ho. Pořád ho miluj, ale... znáte mě. Když jednou začnu mluvit o novém designu, netrvá to moc dlouho a změním ho. Jako dneska. Nějak jsem nevěděla, co mám dělat... trochu jsem se nudila... a tak jsem si zapnula photoshop, že prostě něco zkusím. A tak jsem zkusila a něco vzniklo. To, co teď vidíte vzniklo. Trvalo mi to dýl, než obvykle. Mám asi trochu krizi, nějak jsem nebyla schopná s tím něco udělat. Musela jsem si s tím dost hrát, aby vzniklo něco, co se mi bude líbit, ale nakonec se to povedlo a tohle je výsledek. Opravdu jsem potřebovala změnu. Ten předchozí tu byl už moc dlouho a už mě začaly štvát ty vločky, když žádnej opravdovej sníh neni :D Byl tu víc, než dva měsíce a to je na mě dlouho. Kvůli času se sice ty prodlevy mezi změnama designu prodlužují, ale tohle je hodně dlouho i mezi těma, co tu byly dlouho :D Uvažovat o novém designu jsem začala přemýšlet už před pár týdny, ale to bylo zkouškové a nebyl čas, tak jsem to nějak překonala, ale dneska už přes to nejel vlak. Jakmile byl hotový a nastavila jsem ho na zkouškový blog... tak jsem věděla, že ho musím vyměnit... dřív, než ten předchozí začnu nesnášet. Byl speciální, byl 20., trval mi hodně dlouho a jsem na něj hodně hrdá, ale... ne tak, abych ho tu nechala ještě déle :D Tak doufám, že se vám ten nový líbí :) Je zas modrý, tak tak trochu, ale modrá je dobrá :D No dobře, je to spíš taková... modrošedá až šedá :D
* * * * * * * * *
Layout no. 20 was special. Especially for me, but I guess you've noticed too. I was talking about it a lot. It took me around 8 hours to make it and I love it, I love it so much, I still do, but... You know me. Once I start to talk about making new one, it doesn't take long.. and I really make it. Like today. I didn't know what to do. I did not have mood for anything... and I decide to try something. It took me longer than normally... not as long as the 20th one, but longer than usually and I thought that I will not finish it.. but I played with it a little... and this is the result. I really needed change. I loved that old one, but... it was here way too long. It was here for more than two months. I was talking about changing it few weeks ago for the first time, but that was the time of examination, so I didn't really have time or mood for doing something. I hope, that you like this new one. It's blue again, kind of... I couldn't help it. I actually wanted black-white-grey, but it wasn't working, I had to do something with that, so it's blue... but it's different blue than before. Blue is good. Hope you like it :)

11 komentářů:

  1. Girl, you're unbelievable! Nemám už na tvoju grafiku slov, zakaždým si proste o niečo lepšie, ale stále si to ty, a tvoja úžasná tvorba. Si jediná svojho druhu v týchto vodách, nejde ťa nemilovať. Je naozaj úchvatný, tá kombinácia fotiek, citátiky - dokonalo to pasuje ku Kristen. Poklona, je nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten layout je vážně úžasný a je to moc příjemná změna! Vážně se ti povedl!

    OdpovědětVymazat
  3. Tento layout se mi zde hrozně moc líbil. Modrou barvu zbožňuji, navíc si hrozně moc hezky udělala to záhlaví :).
    Co se týká tohoto nového designu tak nemám vážně slov. Hrozně moc se zlepšuješ. Já vůbec nechápu, jak někdo může udělat takto to záhlaví, mně to nikdy takto prostě udělat něšlo . Máš můj obdiv! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Design se ti opravdu moc povedl, vůbec se nedivím, že ti trval asi 8 hodin než si ho udělala :) Protože ty fotky určitě musely zabrat spoustu práce a času. Ale výsledek byl ohromující :) Tento je také opravdu skvělý, mám pocit, že se stále zlepšuješ a zlepšuješ :) Tak jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  5. [5]: Ach bože, pořád bez ikonek.. já se z toho už poseru! Promiň ten výraz!

    OdpovědětVymazat
  6. Oh my fucking God!.. Are you kidding me?.. That's absolutely fabulouse! It's awesome, sweetheart (Klus said that )... <3 Love it! I absolutely love it!... :))))A dala si tam tu slibovanou fotku, kterou jsem si neskutečně zamilovala, koukám, že máme společné oko na fotky Kristen.. ty jak přijde k té ceně a zakryje si oči a pak se na ní dívá, tak ty dvě fotky taky absolutně zbožňuju a jednu z nich tam máš.. a pak ten shoot... ááá, prostě jsem se do toho zamilovala! :)Asi tě jednou navštvím, až budeš dělat layout a okoukám ty tvoje techniky, protože fakt žeru jak ti to splívá ty fotky.. <3 :)

    OdpovědětVymazat
  7. No to já mám samozřejmě taky nahraný v obou, pro sychr... ale prostě nikdy jsem s tím problém neměla, vždycky když jdu na jiný blog tak první co udělám je, že nastavím ikonky... už si říkám, jestli mi to ti nahoře nezapomněli nějk potvrdit třeba.. nebo já už fakt nevím... na blogu je mám, uložený jsou, tak kde je sakra problém? jsem zoufík..
    Místo abych řešila seminární práci na Johna Greena (za kterou mi chce dát učitelka 4 protože nejsem sto napsat styl odporný ale pořád do toho prý cpu emoce - nejradši bych jí řekla you don't say, jak jde sakra o knihách JOhna Greena psát odborně? )... tak radši zkoumám nedostatky blogu.. ach jo..

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle nový layout je absolutně úžasný! Já žasnu nad tím, jak vždycky z různých fotek umíš vytvořit takovou krásnou koláž :) Do tohohle layoutu jsem se fakt zamilovala. Vypadá úžasně! Líbí se mi všechny fotky, co jsi na něj použila a moc se mi líbí ty citáty ve svorkách. To vypadá hustomegakrutopřísně! :)

    OdpovědětVymazat
  9. tak mne sa to ešte nestalo skôr to druhé, že spravím grafiku a štvem sa s tým a potom sa mi to nepáči a robím po niekoľkých dňoch druhú ale niekedy tá zmena musí prísť po nejakom čase a poviem si, že by to už niečo nové chcelo
    ale spravila si ho pekne mene sa veľmi páči aké fotky si použila sú krásne

    OdpovědětVymazat
  10. Ooooooooooooooh, krásný! Krásná změna. Woooooow Já nechápu, jak to děláš..to záhlaví je naprosto božský. Fakt nechápu, jak tohle někdo dělá a každýho za to hrozně obdivuju. A vybrala jsi do něj úplně úžasný fotky, na té hlavní má Kristen teda nezapomenutelnej výraz Nádhera, nádhera, tleskám!

    OdpovědětVymazat
  11. Ten předchozí design byl vážně perfektní!! Moc tě obdivuju, že sis s ním dala takovou práci a klidně bych na něj mohla koukat pořád:) Musím ale říct, že i tenhle se mi moc líbí! Jak už jsem psala, použila jsi krásné fotky:)

    OdpovědětVymazat