pátek 6. února 2015

Gallery update 39.5: Kristen in CR Fashion Book's Issue #6

Okej, už mám náladu :D Bože. Dva články zpátky jsem si tu stěžovala, jak nemám náladu na blogování, ale pak jsem napsala jeden článek, potom druhý a teď se objevilo něco, co mě tak nakoplo, že to prostě taky musím zveřejnit :D Bylo to přesně to, co jsem potřebovala. A je paradoxní, že je za to zodpovědný Karl 'leklá ryba' Lagerfeld. Okej, už jsem na něj zase hnusná :D Ale toho už se prostě nezbaví. Ne, že bych ho neměla ráda, to je silný slovo, je mi dost ukradenej, no ale ani sympatickej mi zrovna dvakrát neni :D takže asi tak. No ale ať už jsou mé pocity vůči Karlovi jakékoliv, musí se mu nechat, že kromě toho, že se zasloužil o pár fakt dobrejch věcí od Chanelu, tak je i dobrý fotograf. To dokázal i touto fotkou, která byla vyfocena už 18. listopadu 2014 v Paříži a nyní je součástí CR Fashion Book's Issue #6. Což netuším, co je, ale zkrátka nějaký článek, časobis, něco jako knížka s fotkami různých slavných lidí a nejspíš i nějakými krátkými články o nich. Ale to se dozvíme až později. Každopádně ta fotka je naprosto úchvatná, dokonalá a perfektní, neskutečně se mi líbí, vyrazila mi dech. Kristen tam vypadá perfektně!
* * * * * * * *
I am in the mood now, god :D I wrote two articles ago, that I don't but I just wrote one article, then another and then... I just have to write about it. And that's what I needed. This something which will make me want to write. It's funny that Karl Lagerfeld is the one responsible :D You know that I don't like him that much... well, I don't care, that's better than I don't like him, that's not actually true. Anyway, Kristen is going to be in new CR Fashion Book's Issue number 6. I have no idea what it is actually, I really don't :D But Karl Lagerfeld took this picture on November 18, 2014 and he chose it to CR6. I have to say, that this photo totally blown me away. It's absolutely AMAZING! So beautiful, oh my GOD! I love this picture so so so much! <3

imagebam.com

7 komentářů:

  1. Sem ráda,že máš zase chuť psát Krásná fotka Kristen :3

    OdpovědětVymazat
  2. tak to som rada, že sa ti zase v pohode píše a s radosťou to je dôležité     
    no a k tej fotke nemám slov je fakt nádherná Kristen je na nej úchvatná a ešte tomu dodáva šmrnc, že je to čiernobiele ja proste milujem také fotky       
    určite za to zaslúži pochvalu je to skvelí fotka

    OdpovědětVymazat
  3. Fotka je vážně perfektní!! Karl 'leklá ryba' Lagerfeld se vyznamenal!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tahle fotka se mi vážně hrozně moc líbí! Kristen mi na ní přijde taková zamyšlená. Taky se mi líbí, že je černobílá :) Já taky Lagerfelda nemám ráda - přijde mi hrozně arogantní a namyšlený (jediný bod u mě získal za to, že prý má obří knihovnu), ale tahle fotka se mu fakt moc povedla :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta fotka je krásná, vypadá tam zamyšleně a moc roztomile :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super, že máš opět náladu! I já mám občas takové chvilky, že se mi nic nechce a pak z ničeho nic se mi chce .
    Co se týká té fotky tak já nemám opět slov. Tý leklý rybě se fakt moc povedla a Kristen zde vypadá naprosto úchvatně! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Leklá ryba, ty mi dáváš Angie Ale ta fotka je úžasná, miluji černobílé fotky, mají to správné kouzlo :)

    OdpovědětVymazat