úterý 3. února 2015

Chanel SS 2015 Haute Couture Fashion Show - Video

Ahoj lidiii. Po krátké pauze mám pro vás konečně nějaké ty články. Půjdu dneska do práce, ale než tak učiním, tak mám čas nějakých pár věcí zveřejnit. Do práce půjdu až odpolko. Jinak jak jsem mluvila o tom problému, tak se to vyřešilo a vyhozena nebudu :D Je to dobrý :D No nic. Mám pro vás krátké video z přehlídky Chanelu, která se konala 27. ledna 2015 a na které se objevila i naše drahá Kristen. Chanel je těmahle videama poměrně pověstný, vždycky nějaké vytvoří, za což jsem ráda. Kristen tam i krátce mluví, a to o tom, co ji zaujalo na letošní přehlídce. Zmiňuje zkrácené tweedové sáčko a kratší sukni a potom jedny černé šaty, myslím, že to jsou asi ty, na který je tam potom ten prostřih. Říká, že ta kolekce je čerstvá, mladá, rozhodně dělaná pro- a tam se zasekne a dodá: "Nemůžu se dočkat, až to budu nosit." Tak to mě pobavilo :D To je co se týče toho rozhovoru všechno, ale je tam ještě pár záběrů na Kris z té přehlídky a obecně z té přehlídky, takže rozhodně stojí za to se kouknout :)
* * * * * * * * *
Hi guuuuys. After short break, I have for you finally some articles. I will go to work in the afternoon, but right now, I have time. I wanted to sleep whole day... but I will do that tomorrow. Anyway, right now I have for you short video from the Chanel Fashion show, which was on January 27, 2015 during the Paris Fashion Week. Chanel is known for these official videos from their fashion shows and usually there are also some parts with celebrities. And this time Kristen is also there, of course. She has got there a short interview, very beautiful and also funny. Well, you know I love her. Well she looked absolutely gorgeous and if you want to see more photos, just go two articles down bellow or straight to the gallery.

5 komentářů:

  1. Tak nejdřív, tady máš bludišťáka http://www.brejk.cz/UserFiles/bludistak_1282831962%281%29.jpg
    A bože jo! Já tyhle videa z přehlídek miluju, celé mě to strašně fasciuje, myslím, že by to se mnou seklo, kdybych měla možnost se na nějakou podívat

    OdpovědětVymazat
  2. Ach, vždy jsem ráda, že se můžu podívat i na videa z akce a ne jenom takové, kde paparazzi křičí na celebrity a jsem ráda, že tam Kristen i něco v tom videu řekla :) a jé sladká Vanessa :)  A jsem ráda, že tě nevyhodili :)

    OdpovědětVymazat
  3. to video je super, moc se jim povedlo a Kristen byla krásná :)♥

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, Kristen tam byla vážně nádherná!! Měla vážně perfektní šaty a také tyhle krátké vlasy se mi na ní moc líbí!:)

    OdpovědětVymazat