neděle 15. února 2015

Gallery update 39.8: New photos for Wonderland Magazine

Poslední volný den. Od zítřka už je zase škola. Nechci tam jít. Je mi z toho fakt mizerně. Tak nějak zase procházím trochu krizí... už jen kvůli tomu rozvrhu :( No... taky budeme od úterka doma malovat, teda bude nám malováno, takže celý víkend stěhujeme nábytek různě po místnostech a do garáže... je to šílený. Takhle jsem si poslední volnej víkend vážně nepředstavovala... Hrabe mi z toho. No nic, mám pro vás teď v rychlosti ještě jeden článek. Našla jsem totiž další dvě fotky z photoshootu pro Wonderland magazín ve vysoké kvalitě. Mají na sobě sice JustJared tag, ale jen po okrajích, nezasahuje do těch fotek nějak moc. Vážně se mi líbí, hlavně ta první. Na té druhé mi přijde, že Kris vypadá trochu unaveně... ale možná mi to tak jen připadá. No, přeložila jsem i ten článek, tak kdo by měl zájem, může si ho přečíst tady.
* * * * * *
Last free day. Tomorrow is scool again. I don't want to go there. I am so unhappy about that. We are going to let our house painted. From the inside. Which is a big struggle to me, but it's not what I wanted to mention. It means that we have to move everything in the middle of rooms and to the garage an it's crazy, I am so tired. And it's deffinitelly not the best way how to spend last free weekend before school. Anyway... I have for you now two new photos from that amazing photoshoot shot for Wonderland Magazine. They are tagged, but in a big quality, and I love them. Especially the first one. Kris looks a little bit tired in the second picture... or it seems to me that way. I also translated that amazing article and you can read it here.

imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Tak to ti vůbec nezávidím, nám prázdniny teprve začaly.
    Photoshoot se moc povedl. Máš pravdu, že na té druhé vypadá nějak unaveně. Jde to trochu poznat i na té první, ale ne tak moc. Ale i tak jí to zde moc slušelo.

    OdpovědětVymazat
  2. tak to je dosť hrozné ale ty to určite prekonáš a bude dobre ja ti verím
    no a shoot je fakt skvelý skvelý veľmi sa mi páči milujem čiernobiele fotky a prvá sa mi páči viac ako druhá neviem ale stále sa na ňu pozerám

    OdpovědětVymazat