neděle 22. února 2015

Neplánovaný hiatus na dobu neurčitou

Občas, když se něco sere, tak se to prostě sere pořádně. Máme teď trochu trable doma kvůli různým věcem no... a k tomu jsem si včera rozbila počítač. Byla to nehoda, no stalo se. Píšu teď v rychlosti od mámy, která mi zapla svůj, abych si mohla vytisknout pár věcí do školy, no chtěla jsem vám vysvětlit, co se tak najednou děje a proč tu nebudu, přestože jsem napsala krátkou zprávu do horního boxu těsně před tím, než mi můj počítač kleknul úplně. Není mu ve svý podstatě vlastně nic vážnýho, jakoby ve smyslu, že by nefungovaly programy, přišla jsem o soubory, kleknul disk nebo tak... Jde o to, že jsem do něj včera kopla, když jsem ho měla položený na kanapi, počítač začal padat a jak jsem ho chytila, než spadl na zem (což by možná způsobilo větší problém, ale možná taky ne...) se silou vytrhnul kabel z napájení a něco se tam posralo... takže se ten počítač nedá nabít. Zkoušela jsem s tím něco udělat, no nejde to, takže ho musím vzít do servisu, což mě netěší, ani z finančního, ani z jiného hlediska, protože zrovna tenhle tejden potřebuju udělat dost věcí a vážně se mi vůbec nehodí, že je můj milášek na půl cesty do křemíkovýho nebe... ze který se zas vrátí do světa živých, ale kdo ví, za jak dlouho. Nejspíš ho tam vezmu v úterý nebo ve středu a nevím, jak dlouho bude trvat oprava... v pondělí 1. března, tuším je to prvního, jedu na hory a vracím se z nich v sobotu, takže ten hiatus bude pravděpodobně trvat nejméně do pondělí 8. nebo 9. nebo kolikátého to je v pondělí, ani nevím. Asi 9. Je dost možné, že se tu sem tam ukážu s nějakou novinkou, pokud se mi povede dostat k mámě nebo k bráchovi, ale nemůžu vám to slíbit a proto jsem nucena vyhlásit hiatus na dobu neurčitou. Doufám, že mě zatím omluvíte z kontrol a za to, že asi nebudu příliš obíhat, ale bohužel to nedokážu ovlivnit a vážně mě to štve, no nedá se s tím nic dělat. Snad ho opraví rychle, třeba ho budu mít zpátky už v pátek... ale těžko říct, spíš hádám, že pravděpodobnější je to pondělí 9., až se vrátím z hor. Zatím se mějte co nejlépe, bude se mi po vás stýskat, snad se mi povede se sem sem tam dostat.

- Angie.

2 komentáře:

  1. Tak to je škoda :(. Abych ale pravdu řekla, i já tento týden jdu vracet tento stroj, na kterým právě píšu. Mám podobný problém s napájením, jen jsem to tak ale už koupila, takže budu muset zase skládat celý počítač, než mi to opraví, nebo vymění...
    Každopádně, na horách si to moc užij, budu se těšit na tvůj návrat :).

    OdpovědětVymazat
  2. Angie úplně vím, jak se cítíš. Já si pamatuju, když mně odešel první notebook. Normálně jsem na něm fungovala, na hoďku jsem šla dělat něco jiného a už se mi nenahodil obraz. Shořela mi grafická karta (nebo něco takovýho). Naštěstí mám notebook nový, který mi snad vydrží aspoň 20 let - nejmíň! Držím palce, aby se všechno, co nejdřív urovnalo a zase nastal klid. Na horách si pořádně odpočiň a užij si to :)

    OdpovědětVymazat