sobota 28. února 2015

New film project for Kristen!


Zemřel Leonard Nimoy. Slyšeli jste o tom? Fanoušci Star Treku po celém světě truchlí za Spocka. A já tak trochu taky. Byl to úžasný člověk, měla jsem ho ráda. Sice jsem nikdy nebyla zrovna fanoušek Star Treku, toho seriálu, ale mám ráda ty nové filmy a i v těch se objevil. A tak nějak je vždycky smutné, když někdo umře, to je asi jasné. Tak možná jednou a naposledy... Žij dlouho a blaze. Jak to napsal na svůj twitter do poslední zprávy, kterou zveřejnil. Odpočívej v pokoji.

Ale o tom jsem nechtěla mluvit. Když jsem to ale zjistila, musela jsem o tom pár slov napsat. Ale zpět k tématu. Kristen v poslední době v rozhovorech říkala, že si teď dává trochu pauzu... no... a netrvalo tak dlouho a pauza je u konce. Četla jsem o tomhle už před nějakou dobou. Chtěla jsem o tom napsat, ale pak jsem si řekla, že počkám, než to bude potvrzené... no... a teď už to je potvrzené. Kristen se připojí k Lauře Dern (Wild, Hvězdy nám nepřály, Jurský park) a Michelle Williams (Můj týden s Marilyn, Prokletý ostrov, Blue Valentine) v indie dramatu, který je aktuálně známý jako Untitled Kelly Reichardt Project. Ten film napsala a i režíruje právě Kelly Reichardt (kdo by to řekl podle toho aktuálního názvu...:D) a měl by to být snímek, který se zaměřuje na osudy lidí v jednom menším městě v Montaně. Kristen by měla hrát mladou právničku z Boise jménem Beth, která vezme pozici učitelky na místě, které je od jejího domu vzdálené několik hodin. Přestože je z učení nervozí, je odhodlána dokázat sama sobě, že to zvládne. Brzy po té, co přijme tuto práci, naváže blízké přátelství s Jamie, místní ženou, která chodí do její třídy. Ve filmu mají dále hrát také James Le Gros (toho vůbec neznám) a Jared Harris (The Mortal Instruments: Město z kostí; Mad Men; Sherlock Holmes: Hra stínů).

Jak úžasné to je, hm? Myslím, že je to hodně skvělé. Jsem za ni tak hrozně ráda :) Jsem hrozně ráda, že se zase do něčeho zakousla a když jsem si přečetla o její postavě, jsem na to hooodně zvědavá. Natáčení by mělo začít velmi brzy. Konkrétněji už v pondělí, 2. března 2015 v Montaně. Tohle je zase jednou hodně Kristen style :D Nikdo pořádně nic neví a potvrdí se to dva dny před natáčením :D Ale tak což, stejně jsem nadšená:)
* * * * * * * * *


Leonard Nimoy died. Did you hear about it? Fans of Star Trek all around the world are now mourning for Spock. Me too actually. I wasn't such a huge fan of Star Trek the TV Show, but I am fan of Star Trek movies and it's sad, you know, it's always sad when someone dies, obviously. So maybe, for one more time... Live long and prosper. Exactly like him, in his last tweet he wrote. Rest in peace.

Which is not actually what I wanted to write about, but when I found out, I had to. But back to the topic. Kristen was saying in interviews that she's kind of having a short break... Well... now we know, that her break is over. I've read about this few weeks ago actually, I wanted to write about it, but then I told myself to wait, before it's confirmed. And now it's CONFIRMED. Kristen joined Laura Dern (Wild, The Fault in our Stars, Jurassic Park) and Michelle Williams (My Week with Marilyn, Shutter Island) in an indie drama, which is for now known as Untitled Kelly Reichardt Project. It is written and directed by Kelly Reichardt (who would say that...:D) and it should be a film that is revolving aroud people living in a small town in Montana. Kristen should be playing young lawyer from Boise, who takes a teaching job several hours from her house. Despite her nerves about teaching, she's determined to prove to herself that she can do it. Soon after taking the job, Beth develops a close friendship with Jamie, a local woman who's auditing her class. Another names confirmed for this movie are James Le Gros (Zodiac, I don't know him...) and Jared Harris (The Mortal Instruments: City of Bones; Mad Men; Sherlock Holmes: A Game of Shadows).

How freaking amazing is that, hm? I am so excited and happy for her, that she found another role and when I read about her character, I am really, really curious. Shooting of this movie should start in two days. On March 2, 2015. This is happening really fast. It's like... so Kristen's style :D

5 komentářů:

  1. Ráno jsem to slyšela, tak jsme se ségrou truchlily za chudáka Sheldona... Já osobně nemám k tomu víc co dodat, já ho fakt znám jen ve spojení s The Big Bang Theory, nic jiného neznám ve spojení s tímto jménem... Nekoukám na nic co začíná Hvězdné... něbo podobný věci ve vesmíru, kromě teda seriálu The 100 .. ten se ale ve vesmíru odehrává jen částečně.. Jinak z toho projektu jsem taky celá paf, ale víš co? Mě se to hrozně líbí, že se dozvíš něco až když to má vypuknout, lepší než nevědět jestli jo nebo ne, jak to bylo u K-11 nebo u čeho ještě.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Ach jo jsem zoufalá, pořád se mi nezobrazují moje boží ikonky u komentářů... a to jsem je nastavovala už 3x ... tobě se taky neukazuje moje boží Kristen v červeném? :(

    OdpovědětVymazat
  3. můj bože,to jsem vůbec nevěděla :(
    R.I.P.

    OdpovědětVymazat
  4. O Leonardovi jsem věděla a je mi líto, že umřel - ale jednou nás to čeká všechny, že? Já ho taky znám z filmových verzí Star Treku a musím říct, že v obou filmech mi byl moc sympatický :) Každopádně byla to ikona. Myslím si, že na světě není nikdo, kdo by Spocka a jeho pozdrav (nebo co to bylo, víš, ta věc s rukou ) neznal.
    Jinak z toho nového filmového projektu jsem vážně nadšená! Zní to skvěle :) Už se moc těším na fotky z natáčení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Leonarda Nimoye je mi vážně moc líto. Byl to skvělý herec, ale věk měl požehnaný.Jinak ten projekt zní vážně zajímavě :) A už se na tu trojici nemůžu dočkat :)

    OdpovědětVymazat