pátek 13. února 2015

Gallery update 39.7: New photos + scands from Wonderland Magazine

Ahoj lidi, jak se máte? Posledních pár dní jsem tu nebyla, ale mám k tomu dokonce i dobrý důvod. Ve středu jsem byla celý den s kamarádkami na horách, byly jsme lyžovat na Ještědu, no a včera jsem zas strávila celý den ve frontě na koncert s mou drahou a milovanou Adele a její kamarádkou, která je mimochodem taky naprosto skvělá. Byly jsme na Edu Sheeranovi a i přes spoustu nemilých věcí, které nás potkaly, jsem si ten koncert nakonec moc užila :) Možná jsem si dokonce víc užila Ryana Keena, který předskakoval, než samotného Eda... :D Ne dobře, to přeháním, ale zamilovala jsem se do něj, je úžasný :) No jsem mrtvá. Vážně mrtvá, bolí mě nohy, záda, všechno, protože jsme v té frontě byly hrozně dlouho... holky od čtvrt na jedenáct a já od dvanácti... no hrozné to bylo :D Ale o tom až později. Možná ještě dnes, podle času a nálady. No, teď mám pro vás nové fotky s Kristen, které byly nafoceny pro magazín Wonderland. Ty fotky jsou naprosto úchvatné a zbožňuju je :) Potom je tu ještě dalších 12 scanů z tohoto magazínu a mám i transkript, ale nevím, kdy dojde na překlad, protože budeme mít mírné komplikace doma, které osvětlím v samostatném článku později. Těším se, až budou všechny ty fotky venku ve skvělé kvalitě :)
* * * * * * * * *
Hi guuuys. How are you? I wasn't here last few days and I have a reason for that. I was skiing on Wednesday with my friends, which was amazing. And yesterday I spent my whole day with my lovely Adele and her friend, who is also amazing by the way, waiting for Ed Sheeran's concert and than at that concert. It had many bad moments actually, but in the end it was amazing. And I fell in love with Ryan Keen, who sang before Ed. I am dead. Like almost literally, my legs hurt so much and I am exhausted. I am going to write you about this concert later, but right now I have for you some amazing stuff from Kristen's life and then I will run aroud you all, because I didn't visit you for some time now and I feel terrible about it. So, I have for you three new HQ photos taken for Wonderland magazine and also 12 scans from the magazine. I also have a transcript, but... I am not sure how much time am I going to have this weekend... and I will talk about that later too. These photos are absolutely amazing, I love them so so so much. Kristen looks gorgeous! And I can't wait to see all of them in the big quality.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Jé, tak sis snad Eda teda pořádně užila! Stále nechápu ten boom kolem něj, mě jeho písničky totiž vůbec nebaví Ale jako je celkem sympaťák, minulý týden byl hostem v Top Gearu, tak jsem se zasmála (což ale u Top Gearu není nic neobvyklého )
    No ty scany jsou naprosto parádní! Já si nejdřív myslela, že jsou pro Interview, tak těsně vedle. Kristen je tady děsně nádherná a fotky jsou dost badass

    OdpovědětVymazat
  2. Já vůbec nevěděla, že jdeš taky.. Ani ses nepochlubila Ed byl skvělý a já si ho neskutečně vychutnala!! ♥ Ryana jsem dřív neznala a hrozně mile překvapil:) To jste museli být asi hodně vepředu, když jste tam čekali tak dlouho, viď? My jsme dorazili až v půl pátý, ale měli jsme pěkné místo a viděla jsem krásně:)
    Jinak fotky jsou moc povedené!

    OdpovědětVymazat