středa 18. února 2015

Gallery update 39.9: New personal picture with Adir Abergel

Takový to, když si necháte vyvolat filmy na CDčko, jdete si to vyzvednout, zaplatíte, přijedete domů a zjistíte, že na tom CDčku nic neni... Zejtra si jdu ke Škodovi ještě pro jedno, takže to snad vyřeším, ale jestli mi to nebudou chtít vyměnit, tak je tak nehoráznym způsobem zprcam, že to ještě neviděli. Já jsem tak nasraná, že si to ani nedovedete představit, jak moc nasraná jsem. Jestli bude mít hemzy, tak ho asi zabiju. Skočim přes pult a zaškrtim ho. No nic. Mám pro vás v rychlosti jednu novou fotku, kterou na svůj instagram (>>tu<<) zveřejnil Adir Abergel, Kristenin vlasový stylista a zároveň velký kamarád. Pomáhal totiž Kristen s vlasy pro její nově nafocený photoshoot, na kterém dělala včera v Malibu. Ta fotka je neskutečně rozkošná a zkrátka jsem jí sem musela dát, je prostě úchvatná. Jsem hrozně zvědavá i na samotný shoot, protože podle nějakých paps, na které jsem narazila, vypadá skvěle :)
* * * * * * *
Hi guys, I am so so angry about one thing that happened to me today. I let scan my photos on CD, payed for it, came home and found out, that there is nothing in there. Like... seriously, nothing. Are they fucking kidding me? If he's going to say one word against me, I will kill him. I will yell at him as no one ever did before. I have there another one, so I am going there tomorrow and he will see what does it means to piss ME of. Anyway. Kristen was doing yesterday a new photoshoot in Malibu. Her hair was made by her hair-stylist and great friend, Adir Abergel, who shared this beautifl behind the scenes picture on his Instagram accound (right >>here<<). This phot is so fucking cute and I love it. I also can't wait to see that new photoshoot, according to some paps, it looks really great.

imagebam.com

2 komentáře:

  1. Ta fotka je absolutně úžasná! Moc se mi líbí :) Je taková umělecká :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fotka je nádherná!! Vážně se mi hrozně líbí:) A jinak doufám, že ti to s cédéčkama dobře dopadne a že nikdo nepřijde k úrazu

    OdpovědětVymazat