středa 18. února 2015

Gallery update 40.0: Photoshoot for Interview Magazine

Ups. Trochu mi nedošlo, že bych měla napsat možná i českou verzi :D No nic. Trochu jsem se v té anglické rozkecala, což většinou znamená, že v té české se rozkecám ještě víc. Období mírného poklidu se opět změnilo v obří boom novinek, který vyvrcholí v pátek tím, že se Kristen objeví na předávání César Awards. Teď mám pro vás photoshoot, který se objevil jen před chvílí, v podstatě, pro Interview Magazín, pro módní číslo pro březen 2015. Tak nějak mám pocit, že photoshooty pro Interview mají jednu společnou charakteristiku, a to takovou, že nikdy nejsou obyčejné. Většinou přijdou s něčím, co nečekáte, dost často se vyznačují něčím netradičním a mnohdy jsou i tak trochu divné... Netvrdím však, že by to bylo špatně, spíš naopak. Neobvyklé je vždycky dobře, protože na fotkách tohohle typu vás alespoň vždycky něco zaujme. A řekněme si to narovinu, Kristen to neskutečně sekne všude, a to dokonce i s falešnými žlutými vlasy. Na tomhle photoshootu se mi hrozně líbí ta celková atmosféra, ten celkový dojem. Moc se mi nelíbí třeba to oblečení, ale celkově to působí hrozně dobře a dýchají ty fotky takovou zvláštní atmosférou. Pro Interview vznikl i rozhovor, který vedla Kristenina kamarádka a hudební idol, dá se říct, Patti Smith, na jejímž koncertě byla před pár týdny s přáteli, včetně Taylora Lautnera, o tom jsem mluvila, vznikla i fotka, najdete ji v archivu gallery updatů. Ten rozhovor se rozhodně chystám přeložit, což teda neznamená, že na to dojde, ale doufám, že ano :D Fotky má na svědomí Steven Klein. Ne, že bych měla nejmenší tušení o tom, kdo to je, kromě toho, že fotograf... :D Když si ho trochu proklepnete Googlem, tak najdete množství netradičních fotek, mnohdy až trochu divných... úplně bych to nekomentovala, no fotka Brada Pitta dredama mě poměrně pobavila. Nicméně už nebudu dlouho kecat a rovnou vám řeknu, že doufám, že se vám photoshoot i přes jeho netradičnost líbí. Já musím uznat, že mně se líbí vážně hodně.
* * * * * * *
It's very typical for photoshoot for Interview Magazine, that those photos are usually very... unusual. To be honest, for me, they are usually pretty weird... :D This one is not an exeption, it is also quite extraordinary, but on the other side, I don't think that unusual or even weird is a bad thing, I feel like it is a good thing, because if nothing else, they are at least interesting. And let's face the reality, Kristen looks great everywhere. Even with fake yellow hair, you know... it doesn't matter. I feel weird sometimes... about the fact that I actually CAN say, what is typical for some magazine photoshoots... I am too long in fan blog industry, that's obvious. Well. This photoshoot is brand new, there is also an interview, made by a singer and songwriter Patti Smith, so it can be very interesting, but I think I will translate it later this week, if I will do it at all. I hope so, but I don't like promising something. Photos are taken by Steven Klein. Who is probably someone famous, but I have no idea, who he is, except that he's a photographer. But if you google him, you will find bunch of weird phots, even weirder than these I have for you know, but his work is definitely interesting, you can't deny that. I just have no idea, how he forced some people to do what they do on those photos. Anyway... Kristen looks amazing. I just has to admit that she looks great and that despite the fact it's very unusual photoshoot, I actually love it. She has there a fake hair, if she's not keeping something from us and I don't actually very like what she wears there, but I still love this photoshoot, the atmosphere of it, the... the weirdness of it.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. Ten photoshoot vypadá fakt zajímavě! Líbí se mi, jak je barevný a že dělaný v úplně jiném stylu než na jaký jsme u Kristen zvyklí. Ta paruka... já myslím, že se z Kristen snažil Steven udělat nějakou postavu... Ty fotky mi trochu připomínají 80.léta... Nejvíc se mi líbí ta poslední fotka ♥ A když budeš mít čas, tak rozhovor s Patti určitě přelož. Moc ráda bych si ho přečetla :)

    OdpovědětVymazat
  2. musím s tebou len súhlasiť ja mám rada tiež zvláštne fotky a je to vždy lepšie vyskúšať ako by to malo byť potom fádne
    shoot sa mi strašne páči fotky z neho ma zaujali hneď ako som otvorila stránku     
    trochu mi na tých fotkách pripomína Keshu hneď ma to napadlo to bude asi tým písmom a celkovým ladením farieb
    Kristen to tam určite pristane a páčia sa mi všetky fotky

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou to vážně strašně zvláštní fotky, ale i na mě působí spíš kladným dojmem:) Originalita se vždycky cení!

    OdpovědětVymazat
  4. Ten photoshoot je vážně zajímavý, ale je krásný :)

    OdpovědětVymazat