středa 4. února 2015

Gallery update 39.2: Cover of Wonderland Magazine

Mám nějakou psací krizi... nějak nevím, co napsat... a to je u mě dost zlé, protože já většinou mám vždycky co říct, ale dneska jsem nějaká vyčerpaná, co se psaní o mém životě týče :D No, asi za hodinku jdu na fit box, ale ještě než půjdu, tak mám pro vás tenhle krátký článek. Kristen nafotila photoshoot pro Wonderland magazín pro jarní módní článek a musím říct, že to vypadá opravdu hodně dobře a jsem vážně zvědavá :) Doufám, že photoshoot i článek bude zveřejněn brzy, těším se na něj. Kristen to vážně moc sluší :)
* * * * * * * *
I have some kind of writing crisis, I don't know what to write, this article is going to be really short :D Well... I use to usually write bunch of stuff about myself, but I don't have anything to write today. I go to fit box in an hour, before that, I have for you one new scan. Kristen made a photoshoot for Wonderland Magazine, for new spring fashion issue. And she is on the cover for this magazine and it looks so amazing, I am sooo excited, I can't wait for this photoshoot, really can't! She looks really beautiful and I am really really curious.

imagebam.com

5 komentářů:

  1. Fotka je skvostná k tomu nemám absolutně co dodat. Ale řekněme si to narovinu, umí Kristen něco jiného než nás posadit na zadek s otevřenou pusou?Chtěla bych ale dvě věci. To že máš krizi úplně chápu, mám ji taky. Několik rozepsaných článků mám už za prosinec a leden a kdybych posbírala všechny novinky, co se někde válí a já je lehce přehlížím, asi by toho bylo opravdu moc. Takže pokud se dokopeš něco napsat, já ti tleskám, jsi ta lepší z nás.
    A druhá věc. Ty chodíš na fit box? Ach můj bože, já myslela, že jsem jediná na platně Zemi, kdo tam chodí. Tedy samozřejmě kromě těch lidí, co tam chodí se mnou. To je úžasný, nečekala bych, že na blogu najdu někoho, kdo tam bude chodit taky a to že jsi to ty, Angie, je na tom všem to nejúžasnější! Ani nemáš tušení jak jsem nadšená. Mám chuť skákat!
    A protože nikdy nenapíšu jenom tolik bodů, co na začátku slíbím, musím ti poděkovat, že ses ozvala a zastala Jeremyho. Jsem si jistá, že by ho to potěšilo. Být tam já, dám dotyčné přes hubu.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta fotka na obálce je vážně úžasná! Hrozně moc se mi líbí ♥ Doufám, že se brzy objeví nějaký photoshoot :)

    OdpovědětVymazat
  3. wow tak to je fakt pekná fotka mám strašne rasa čiernobiele a aj já dúfam, že sa ich objaví viac

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím krásná fotka
    Ahoj Promiň že otravuju chtěla bych poprosit jestli bys mi nedala hlas v soutěži o nejoblíbenější celebritu
    tady:
    http://onedirection-online-fanfiction.blog.cz/1502/najoblubenejsia-celebrita-1-kolo
    Sem tam jako Georgí:))) s George Sampsonem
    Děkuji moc

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to moc dobře znám, i já většinou mám problém s psaním...
    Každopádně fotka vypadá naprosto dokonale a byla bych ráda, kdyby se objevily ještě nějaké další fotky nebo alespoň scany. Kristen zde vypadá opravdu úchvatně! :)

    OdpovědětVymazat