neděle 1. března 2015

Gallery update 40.5: BTS photos from filming of '9 Kisses' project

Zítra na týden odjíždím. Nemám moc času něco připravovat, takže asi žádné články nenastavím, což znamená krátký hiatus, ale doufám, že mi to odpustíte. Jedu s mamkou lyžovat na Šumavu, což je super, už jsme dlouho nikde lyžovat nebyly :) Teda já byla nedávno na ten jeden den, ale myslím jinak :D Možná stihnu přednastavit aspoň něco, ale nechci nic slibovat. No ale než odjedu, chci zveřejnit alespoň jednu věc. Pamatujete si na tohle video? Hádám, že ano, protože je to jedno z nejlepších videí na planetě :D Hned po hudebním klipu Just one of the guys :D No, před pár dny... vlastně tomu bude spíš už tak týden, se objevily nové fotky z natáčení tohohle krátkého videa. Je jich šest a jsou naprosto skvělé. Hrozně jsem se do nich zamilovala, nejen proto, že jsou všechny černobílé, ale hlavně proto, že jsou to všechno takové momentky a Kris je na většině z nich hrozně cute a moc jí to tam sluší :) Mají skvělou atmosféru, aspoň mi to tak přijde :) Musela jsem je zveřejnit, nejen proto, že jsou skvělé :D Ale hlavně proto, že mi přišlo hloupé, že jsem o nich ani nenapsala a to jsem je použila na nový design :D Tak doufám, že se vám líbí stejně jako mně :)
* * * * * * * * *
I am leaving for a week tomorrow. I don't have time to prepare some articles, so it means short hiatus... I am going with my mom to Šumava, we're going to be skiing and I am really excited about that. Maybe I will prepare at least something, but I am not sure, probably not. But before I leave, I need to publish at least something. Do you remember this video? I guess you do. Who wouldn't? It's the most perfect video I've seen. Well, one of the most perfect videos I've seen. Well... few days ago... actually a week ago, I've found six new photos from behind the scenes of this freaking amazing video, but I didn't publish them. Despite the fact I used them in the new design. I fell in love with them, not just because they're all black and white, but especially because Kristen is so cute in most of them and they are all like... you know... catching the moment, no posing. I love especially the third one, that one is amazing! And I just had to use them for the new design. I hope you love them as I do.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

9 komentářů:

  1. Užij si na stokrát horx :)! Jsem ráda, že jsi ke mně zavítala :)! Udělám ti brzo samo sebou ikonku !!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ty hory ti přeji, krásně si zalyžuj a vrať se v pořádku :) Strašně se mi líbí, že ty fotky jsou černobílé :) dodává to kouzlo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky se mi moc líbí, jsou takové silné... a nevím, jak je dál popsat. Prostě se mi moc líbí a na kráse jim přidává, že jsou černobílé :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak to video som ešte nevidela ale fotečky sa mi hrozne páčia pristane jej to tam

    OdpovědětVymazat
  5. Ty fotky jsou naprosto parádní! Hlavně prostě, jak jsou černobílé a ty světla tam, to je úžasný, Kristen tam má supr výrazy A na horách si to s mamkou užijte' :)

    OdpovědětVymazat
  6. Doufám, že si to na horách užíváš :), hlavně si na lyžích nějak neubliž a vrať se nám .
    Fotky jsou naprosto všechny úžasné, klip jsem nedávno viděla a fotky z natáčení jsou perfektní :).

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé, nějaký čas jsem tu nebyla a koukám, že je tady spousta nového:)) Dess je skvělý a vybrala jsi vážně perfektní fotky!
    Na horách si to určitě moc užij! Já osobně nejsem zrovna zdatný lyžař a tedy ani fanoušek pobytu na horách, ale věřím, že pro hodně lidí to je bezvadné odreagování Těším se, až budeš zpět!

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj :) Vracím se na blog a tak ti o tom dávám vědět :) Pokud budeš chtít i nadále zůstat affs, tak budu jedině ráda :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty fotky jsou vážně krásné :) Líbí se mi, jak jsou černo-bílé :)

    OdpovědětVymazat