pondělí 9. února 2015

Gallery update 39.6: Photos from 'Late Night' with Seth Meyers

Nic moc se kolem KStew momentálně neděje... respektive ano, nějaké ty paparazzi fotky, ale nic velkého. Víte dobře, že já paparazzi fotky nepřidávám. Pro mě je to většinou jen asi jediný způsob, jak zjistit, kde se teď Kristen zrovna nachází. Každopádně už jsem zjistila, kam to nedávno zase letěla. Respektive si nejsem jistá, kam přesně že to letěla, ale vím, proč tam letěla. Kristenina dobrá kamarádka Riley Keough se totiž před pár dny vdávala a Kristen samozřejmě na té svatbě nemohla chybět. No a taky ani nechyběla. Vyrazila na ní společně s Alicií a vznikla i jedna fotka, kterou vám možná přidám později, ale rozhodně už ne dneska. K té Alicii jen řeknu, že s ní Kristen možná chodí a možá taky nechodí, ať už je to jakkoliv, tak se k tomu vyjadřovat nebudu, ačkoliv to teď furt všichni řeší, protože do Kristenina osobního života je nám co? Velký kulový, je to její věc. Já jsem za ní šťastná, pokud je ona šťastná, ať už zrovna chodí s kým chce. S klukem, holkou, slonem nebo čivavou, je mi to fakt ukradený. Toť můj postoj a na toto téma se vyjadřuji naposledy. No... vzhledem k tomu, že jsem měla náladu nějaký ten článek napsat, no zároveň nebylo moc co, tak jsem se uchýlila k tomu, že jsem nahlédla mezi tu horu rozepsaných článků a vybrala si tam jeden trochu starší, který tedy teď konečně dopisuju. Už před nějakou dobou jsem uložila do galerie 16 fotek ze show Setha Meyerse - Late Night, ve které byla Kristen před pár týdny během propagace Still Alice v New Yorku. Ačkoliv video jsem přidala a můžete se na něj kouknout tady, na fotky už nikdy nedošlo a tak je dodávám teď, protože jsou vážně skvělé :) Kristen to tam neskutečně sluší, měla úžasný outfit. Zbožňuju především ty její botky :) Jinak v příštích dnech čekejte zase jednou článek o tom, jak jsem byla do kina. Byla jsem totiž na Birdmanovi, kterej mě naprosto dostal, no než o něm napíšu článek, musím si to trochu sesumírovat v hlavě a napsat ten článek s trochou odstupu. No, užijte si fotky.
* * * * * * * * *
Nothing it actually happening right now around KStew that much... well... some paparazzi pictures, but nothing big. I know finally, where was Kristen travelling from LAX airport... Kristen's friend, Riley Keough got married few days ago and Kristen was - of course - at her wedding. Riley is the one actress who looks like Kristen so so much. It is almost unbelievable in some photos, really. Well they are really great friends, so she was invited and was there with Alicia, who is or isn't Kristen's girlfriend, I won't talk too much about her personal life, it's hers, we don't have a right to put our nose into it. Anyway, I have for you now 16 old photos which I prepared for publishing few weeks ago, but I forgot about them. I wanted to write some article, but then I found out, that I actually don't have a topic :D So I decided to finally publish these photos. I am considering an article about me seeing the Birdman movie, because it was fucking awesome, but another day, I have to... think about it a little, before I write my feelings down. So, photos.. yeah. 16 photos from Kristen's visit of Seth Meyers's show 'Late Night' during Still Alice promotion in New York. What to say? Well... Kristen looked absolutely beautiful, I love her outfit so so so much, especially those shoes! God, so... yeah. That's it :D Enjoy photos :D If you want to watch the show, you can do it here.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Miluju její styl oblékání!

    OdpovědětVymazat
  2. no tak dúfam, že tu fotku sem pridáš rada by som si ju pozrela a čo mala na sebe
    Kristen na fotografiách vyzerá naozaj skvelo hlavne jej oblečenie ktoré doplnila týmito úžasnými botičkami ale nepáči sa mi ako ma spravené vlasy aspoň keby ich nemala za ušami by to bolo lepšie

    OdpovědětVymazat
  3. Kristen to opravdu moc slušelo :)

    OdpovědětVymazat