pátek 6. února 2015

Gallery update 39.4: Four new photos with fans

Ta holčina na poslední fotce vypadá jako jedna moje kamarádka ze střední :D Jako vážně, fakt vypadá, jako ona. Teda takhle, na ostatních jejích fotkách ani ne, ale na téhle konkrétní ano. Vím, že to není ona, ale v první chvíli jsem si fakt říkala.. ty jo, mně něco uniklo :D Vypadá hodně jako ona. No nic, mám pro vás 4 nové fotky s fanoušky. Nechtěla jsem je přidávat zvlášť a hlavně tehdy ještě nebyl ten čas, takže teď holt najednou. Ty první dvě jsou z 27. ledna, kdy se konala módní přehlídka Chanelu. Kristen téhle holčině také prozradila, že ještě ten den opouští Paříž. Kris to hrozně moc slušelo, vypadala vážně skvěle a podle toho oblečení tipuju, že možná rozdala nějaký ten rozhovor. Každopádně jsou to vážně roztomilé fotky, hlavně ta druhá :) No nejlepší je asi ta 3. Kristen byla s několika přáteli (Alicia, CJ, myslím...) na koncertě Patti Smith. No a mezi těmi přáteli byl i Kristenin kamarád z Twilight, Taylor Lautner a já jsem z tohohle jejich setkání nadšená :) Je i na té fotce, samozřejmě. No... a ta poslední fotka je z 5. února, možná ze 4., těžko říct. Kristen byla 4. zastižena těmi hnusnými krysami na letišti v LA, ale nikdo nějak neví, kam s Alicií mířily. Teda takhle, tahle holka to třeba ví, ale my to nevíme :D Možná se to dozvíme. #NinjaStew. No... ta holčina je letuška, kdyby vám přišlo divné to prostředí, kde je fotka focena, takže to nám akorát potvrzuje, že Kris někam letěla, ale kdo ví, kam :D je to ostatně její věc, jen by mě zajímalo, jestli je to soukromá cesta nebo se zas dočkáme nějakýho šoku v blízký době :D Ta holčina tak trochu žije můj sen :D Před tím, než jsem se začala bát lítat (jakože panický záchvaty a tak, žádná lehká nervozita), tak jsem chtěla být letuška :D Hm, na to už nejspíš nedojde :D Každopádně fotky jsou skvělé, tak doufám, že se vám budou líbit.
* * * * * * * *
That girl in the last picture looks like one of my friends from high school. Like seriously, she really looks like her. It's obviously not her, I would know :D but she looks a lot like her. Anyway, I have for you four photos with fans from various days. First two are from January 27, from the day of Chanel fashion show. Kristen also told this fan that she's leaving Paris already. She looked very beautiful and I think that she maybe made some interview, when I look at what she's wearing. Very cute photos. As much as the next one, in which you can also see Taylor Lautner, Kristen's friend from the Twilight Saga. They were together, along with some other friends like Alicia or CJ, at Patti Smith's concert in LA. The last picture is from yesterday. On February 4, Kristen was spotted on LAX airport, but I don't know if she was leaving LA or coming back... and this photo didn't give us an answer, we just know that it was taken yesterday... well, the girl works as a flight attendant, so it was taken in the plain... she's kind of living my dream, before I became terribly afraid of flying, I truly wanted to do this job... I can't anymore, obviously, too bad. God, that girl really looks like that friend of mine :D Anyway, all these four photos are really cute so enjoy them.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Mám fotky s fanoušky ráda! Vždycky je na nich vidět to nadšení a radost ze setkání:) A Taylor!! ♥ Už jsem o něm DLOUHO neslyšela!

    OdpovědětVymazat
  2. Na těch prvních dvou fotkách to Kristen hrozně moc sluší :) Líbí se mi ta druhá, jak tam s tou holčinou dělají ty xichtíky No a ta třetí se mi taky líbí úplně nejvíc ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Těm fanouškům vážně moc závidím

    OdpovědětVymazat