sobota 14. února 2015

Kristen will be attending César Awards 2015


Jak jsem psala v TOMTO článku, Kristen je nominována na César Awards 2015 za svou roli ve filmu Clouds of Sils Maria. Zrovna jsem na něm byla znovu v kině, což byla taková veselá historka, která si zaslouží komentář možná v jiném článku, sem se to nehodí. Každopádně mojí mámě se ten film hrozně líbil, já jsem jí na to donutila jít, že to chci vidět znova a že jí se to bude líbit. A líbilo se jí to hrozně: "No ty dvě (tím myslela Juliette a KStew) spolu, to byl koncert. Vážně skvělej film." Tak to mě moc potěšil musím říct. Jsem Hrdá na Kris za to, co poslední dobou dokázala, všechny tři její filmy jsou úžasné a neskutečně se mi líbí. Tahle nominace je o to úžasnější tím, že Kris je teprve druhou americkou herečkou, která byla kdy nominována na cenu César, za 40 let, kdy existuje. Jak úžasné je tohle, hm? Každopádně jsem řešila, jestli se Kristen v Paříži objeví. No a OBJEVÍ! Kromě toho, že bude na předávání, tak dokonce bude i jednu cenu předávat, což je naprosto skvělé a jsem vážně zvědavá, nemůžu se dočkat :) 20. února 2015 se tedy Kris zúčastní César Awards. A jsem z toho naprosto nadšená!! :)
* * * * * * *
As I wrote in THIS article, Kristen is nominated for César Award 2015 for her role in Clouds of Sils Maria. I just saw this movie again on Thuesday, I was in cinema with my mom and she was blown away by Juliette's and Kristen's performance in this movie, which made me very happy. I am really proud of Kristen, she's done an amazing job in her last three movies and she definitely deserves the nomination for it. It's even more amazing, when you realize that Kristen is just a SECOND American actress, who was nominated for this award. During whole 40 years long history of these awards, that's insane. But that's not my point. I was thinking about if she's gonna be there. And YES. SHE IS. Kristen is going to attend the gala evening of these awards on February 20, 2015. Juliette Binoché will be also there. And Kristen will also present one award. It's not known yet, which one, but she will be presenting. How awesome is that? I am really excited, I can't wait to February 20th! I am so glad she'll be there.

5 komentářů:

  1. Jé, to je úžasné a to, že je teprve druhá, která tu nominaci získala, je to úžasné a jsem ráda, že už je to za chvíli :)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, tak to je úžasná zpráva. Druhá američanka, který byla na to nominovaná... prostě wow :).
    Já bych se na film chtěla moc podívat, ale to až zkouknu Still Alice. Už dlouho si to plánuji, ale není vůbec čas. Snad to ty prázdniny nějak napraví :).
    Každopádně držím Kristen palce :)).

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je naprosto úžasná zpráva! Už se moc těším na fotky a jsem zvědavá, co bude mít Kristen na sobě :) Doufám, že se na předávání objeví i Juliette :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je opravdu skvělé!! Já už se hlavně těším, až se na ten film podívám! U nás ho nehráli:( Včera jsem konečně viděla Camp X-Ray a Kristen tam byla naprosto úžasná!

    OdpovědětVymazat
  5. tak to je určite skvela správa a veľmi jej k tomu gratulujem
    o tejto cene neviem z hola nič ako určite som ju už niekde začula ale to je naozaj tak všetko a je skvelé že je jedna z mála ktorá sa tam dostala a ešte v tak mladom veku to asi o niečo vypovedá a aj k tomu jej musím pogratulovať

    OdpovědětVymazat