pátek 27. února 2015

Gallery update 40.4: New BTS photo from Still Alice + Czech release date

Ahoj ludiaaaa... Jak se máte? Omlouvám se, ale posledních pár dní jsem neměla moc čas. Musím vás ještě dneska oběhnout, protože to poslední dobou vážně hrozně flákám. Moc mě to mrzí, ale toho času je zkrátka stále míň a míň. A někdy je ho zase halda, ale mně se vůbec nechce dělat něco na blog, znáte to. Mít tři blogy, vysokou, práci a k tomu občas i náznak společenskýho života je náročný a dlouhodobě neudržitelný. Už teď je ten blog o Sophii dost neaktivní. Ale pořád ještě nejsem připravená se vzdát ani jednoho. Tohohle už tuplem ne. No nic. Píšu dnes kvůli dvěma věcem, které jsem se rozhodla dát do jednoho článku, protože spolu souvisí. Tou první věcí je to, že se konečně někdo pochlapil a rozhodl se chopit distribuce filmu Still Alice u nás! Film dostal český název, stejný, jako má kniha, podle které je film natočen, tedy Pořád jsem to já. Nevím, do jaké míry už je to oficiální, ale zdá se, že poměrně jo. Distribuce se chopil Falcon a ten uvede Still Alice v českých kinech od 16. dubna 2015! Já vím, je to daleko, ale zase ne tak daleko a je to úžasné, že budeme moc Kristen vidět na velkém plátně v dalším filmu! A rozhodně vám doporučuju si na tenhle film do kina zajít, pokud jste ho tedy už neviděli. Já určitě půjdu, i když už jsem ho viděla, protože tohle si nesmím nechat ujít :D Julianne v tom film byla úchvatná a Kristen taky. Čeští distributoři se rozhodli, že ten film možná stojí za to uvést, když za něj Julianne toho Oscara vyhrála, nebo nevím. Neřeším proč, řeším, že na to došlo :D A z toho mám radost. No... a tou druhou věcí je to, že se objevila jedna staronová fotka, která byla pořízena během natáčení Still Alice. Kris je na ní spolu s Julianne a je opravdu hrozně krásná :)
* * * * * * * *
Hi guuuuys. How are you? I am so sorry, I don't have much time last few days, but I will run around you my beloved friends today or yesterday. There are too many things happening to me and I am actually not in the best mood, to be honest, but I have two things I need to write about. First of all, Still Alice WILL BE RELEASED in Czech cinemas!!! I am so fucking excited about it, it's AMAZING! When? On April 16, 2015. So it's still quite far away, but it doesn't matter, we will have another opportunity to see Kristen on a big screen. And let me tell you, it's worth it. First, it's a great movie and Julianne won an Oscar thanks to this role. Second, Kristen is there awesome. I was writing about this movie few months ago, I won't do it again. Well, the second thing I want to write about is also about Still Alice. I found one new/old photo from behind the scenes of Still Alice with Julianne and Kristen and I totally fell in love with it, it's beautiful!

imagebam.com

3 komentáře:

  1. Jistě, broučku.. ale napiš mi tu odpověď na ty moje slohovky sem -> http://bradhadair.blog.cz/A jak vidíš, už jsi i v menu automaticky hned, bez jakýchkoliv zapisování!

    OdpovědětVymazat
  2. Samozřejmě, že ta věta dává smysl! Jsem z toho taky tak moc nadšená ještě víc, když jsem obě tak nadšený..!

    OdpovědětVymazat
  3. Fotka je vážně moc hezká!:) A jsem hrozně ráda, že bude Still Alice i u nás, protože rozhodně do kina zajdu!

    OdpovědětVymazat