úterý 5. listopadu 2013

Gallery update 21.6: Photos from the "Anesthesia" set + video

A jsem zpátky u přidávání candids fotek, dámy a pánové. Jediný případ, kdy si takové fotky neodpustím zveřejnit a jsem ochotna se oprostit od toho, že jsou od paparazzi fotografů, je ve chvíli, kdy jde o natáčení filmu. A protože Kris právě natáčí jeden v New Yorku, tak vám samozřejmě přináším i nějaké ty fotky, zrovna dneska se jedny objevily, tudíž je přidávám. Kristen má mít podle dostupných informací ve filmu Anesthesia pouze malou roli, ale i tak to vypadá, že to není jen nějaký úplný štěk. Scéna, kterou včera večer nebo možná dneska v noci natáčeli, vypadá velmi emotivně. Kristen v ní dokonce pláče po té, co jí pravděpodobně muž na fotkách něco oznámí. A já už teď vím, že ten film se mi bude vážně hodně líbit, protože tohle jsou přesně ty filmy, které já miluju. Emotivní, s Kristen a k tomu indie. Jo, bude to fakt super, hrozně moc jsem na ten film zvědavá :) a konkrétně na tuhle scénu teda obzvlášť, když tak vidím ty fotky :) Mám pro vás i krátké video z natáčení, je tam jen pár záběrů z New Yorku a pak tam taky trochu řeší možnost, že Rob a Kristen jsou opět v kontaktu, ale hlavním tématem je teda film Anesthesia, tak jsem se rozhodla ho zveřejnit. Od holčiny z twitteru, její zdroj je dole, můžeme vědět, že se Kristenina postava má údajně jmenovat Sophie, ale otázkou je, jestli tomu tak skutečně je... no necháme se překvapit.
* * * * * * * * *
I am back in bussines of candids photos, ladies and gentleman. The only time I can't resist and I can accept paparazzi photo, is when it's from the set of some movie. And Kristen is now shooting in New York city and... despite the fact, that I hate those photographers, I just have to publish some of those photos. Kristen has got in 'Anesthesia' just some smaller role, not the leading role, based on information I got, but it seems like she was filming some really emotional scene, you can see in these pictures, that she's crying after that men told her something... and I can't wait to see it in this movie, I will love it, totally love this movie, I know it right now and I don't even know about what this film is supposed to be, except those two sentences about it. By the way... I don't know, what I wanted to say... :D doesn't matter :D here is also a short video about her shooting this movie and also a little bit about possibility that Kristen and Rob are in contact again. Well... you'll see, check out. According to what said girl from twitter, who's source is down here in this article, Kristen's character is supposed to be called Sophie, but.. I am not sure if it's true, we'll see.

2 komentáře:

  1. Mě teda docela ohromilo, když jsem viděla Kristen na fotkách plakat. Ačkoliv jsem nejdřív nechtěla, možná se na tenhle film přeci jen kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky myslím, že se mi ten film bude líbit! Už jsem na něj zvědavá!

    OdpovědětVymazat