pondělí 25. listopadu 2013

SWATH Press Junket with Marc Fennell

Ahoj ahoj ahoj. Vážně nechápu, tak je možné, že si tohle video nepamatuju. Asi je to tím, že jich bylo tak hrozně moc, že jsem prostě neměla šanci vidět všechna ta videa, kteár se objevila. Tohle si fakt nepamatuju, nepamatuju se, že bych ho viděla, možná jsem ho viděla a možná tu i někde na blogu je, ale já mám v těch starších věcech dost velkej bordl, takže fakt netuším, nenašla jsem to :D Znám tu scénu z těch animací, ale jen z podobných animací, asi jsem ji nikdy neviděla. No takže jsem se rozhodla, že i když je přes rok starý, že vám ho sem dám, protože jsem si ho zamilovala :D Ti dva jsou spolu prostě hrozně roztomilý, miluju všechny rozhovory s těma dvěma. Myslím, že se z nich během natáčení stali opravdu dobří přátelé, alespoň tak působí, připadá mi to tak přirozené. I kvůli dalším videím jako je toto, doufám, že skutečně natočí 2. díl SWATH. No ve videu překvapivě mluví o Sněhurce a lovci :D a Chris samozřejmě nezapomněl zmínit, že ho Kristen praštila do nosu :D No rozhodně se koukněte, je to skvělé video :) Ten rozhovor byl točený po tiskové konferenci a je s Marcem Fennellem.
* * * * * * * * * * *
Hi hi hi. I really don't understand, how is even possible, that I don't remember this video. I was searching for some animations and I found it and I don't remember it. Maybe it's there, somewhere, but I don't remember it. I know single scenes from it, I know that one from which are those animations :D but I've never seen whole video and I love it that much that I decided to publish it even that it's more than one year old. I loved SWATH tour, Kris and Chris were so cute together, I guess they became really good friends, it seems to me so natural, when I see these interviews. They are talking about Snow White and the Huntsman, of course, and like usual... Chris had to talk about that Kristen punched him in a face... :D It's interview from press junket with Marc Fennell, check out :)

3 komentáře:

  1. Ach jo, musím se přiznat, že ukázky na Sněhurku a lovce jsem viděla už před dvěmi lety, krátce před premiérou a vůbec jsem nepochytila, že v tom hraje Chris. K němu jsem se dostala, až před zhruba dvěmi měsíci, když dávali na Nově Thora, a já si ten film zamilovala tak, že jsem jela filmový maraton, akorát jsem z něj vynechala Red Dawn a právě Sněhurku a lovce, jelikož si chci nějaké filmy nechat, až pojedu o Silvestra za mamkou do Prahy, bych se tam totiž unudila tak se nemůžu dočkat, tedka když jsem si po dlouhé době pustila ukázky, fakt se na to těším, miluju takové fantasy filmy, kde se hodně spolupracuje s počítačem prostě je to takové jinačí, baví mě to více než filmy z toho každodenního života, ty už jsou celkem ohrané a Rivalové ti závidím! Já jsem viděla ukázky, ale nešla jsem na to do kina, jelikož mě nějak F1 neberou, ani jsem nevěděla, kdo ten James Hunt je, akorát potom jsem si přečetla recenze na ČSFD a je to dokonce hodnoceno jako 3.nejlepší film, což jsem čučela, si holt musim počkat, až to bude na DVD no :) tady se mi navíc líbí, že je tu Kristen naprosto jiná, myslím ta její postava, živější a dramatičtější než v Twilight, opravdu tu ságu nemám ráda ale marně přemýšlím, jaktože vyjela potom režisérovi (či kdo to byl) a né po Chrisovi?! Nechápu, já tam být, tak se neudržím a ona ho praštila i do ruky? či co to tam mluvil s tím mečem já moc anglicky neumím preferuju na škole jiné jazyky Jinak se těším na 2015, až bude pokračování a Chris a Kristen budou zase spolu, snad natočí zase nějaké takové vtipné rozhovory BTW.: Za to, co jsem napsala nemusíš děkovat, jsem srdceryvný člověk, nemám ráda, když se někdo trápí ale holt život je boj no, nic není jednoduché, jinak by byl život moc nudný :) a moc ráda spřátelím!

    OdpovědětVymazat
  2. No, upřímně doufám, že pokud blog.cz chystá nějaké změny, budou stát za to, zatím to totiž fakt vypadá, že se jim jen něco potentilo, protože za poslední dny je to tady vážně... zajímavé

    OdpovědětVymazat
  3. ten Chrisův tanecek :) sem mrtva :)s tim mimi je upe nejvic k sezrani ♥♥

    OdpovědětVymazat