čtvrtek 7. listopadu 2013

New video from the set of 'Anesthesia'

Nikam nejdu, nebudu nic dělat, jenom odpočívat... Odpočívat, odpočívat a odpočívat, to je jediná věc, kterou budu dělat. A taky teda napíšu nějaké články a vykompenzuju si to, že i když jsem nějaké v poslední době napsala, tak to bylo na rychlo a nebo večer a tak. Dneska jsem spala asi 3 hodiny, takže jsem docela unavená... i když ne tak, jak bych čekala... ono to přijde, to je tím, že jsem pila toho monstera... Můj kamarád mi na facebooku furt spamuje tim, že přidává písničky od Nickelback, protože jde dneska na koncert. Jediný, čím toho dosahuje je, že mi neustále připomíná, že JÁ TAM NEJDU! Moc ti děkuju :D Je tady někdo, kdo se třeba chystá? Jestli jo, tak mi to radši ani neříkejte, protože budu akorát ještě roztrpčelejší :D Ten lístek byl na mě prostě moc drahej... ale čím víc se ten koncert blíží, tím víc mě mrzí, že tam nejdu. Zkusím, jestli něco neuslyším z terasy, občas se to ozývá přes les :D Ale abyste si mě teď představili, tak sedím u počítače, jím mandarinku a poslouchám furt dokola svojí nejoblíbenější píseň... :D takže asi tak. A to jsem ještě teď zjistila, že se ke mně nedostala informace, že Tyler Ward přijede do Prahy, takže toho jsem taky prošvihla, což mě samozřejmě taky deprimuje... přenesla jsem se přes to, že jsem nebyla na Bruno Marsovi včera, toho tolik neposlouchám :D ale Nickelback a Tylera... no nevím, jestli se přes tohle přenesu. Potřebuju čokoládu. Nebo zmrzlinu. Asi to vážně obrečím :D Ale tak byla jsem tři roky po sobě na třech mejch nejoblíbenějších kapelách, štěstí už jsem měla až až... No ale už vás přestanu unavovat těmahle informacema. Mám pro vás taky něco, co se týká Kristen. A to konkrétně jedno nové video z natáčení filmu 'Anesthesia', který furt není na imdb, ale dneska k němu mám víc co říct, tak se těšte :D ale teda na popis se ještě těšit nemůžete :D ale pár nových fotek a nějaké informace se přece jen najdou... :D Video je z natáčení té emocionálně vypjaté scény z 4. listopadu, ze které jsem vám sem už před pár dny dávala fotky.
* * * * * * * * *
I don't go anywhere, I am not going to do anything, I will just rest. Rest rest rest, that's the only thing I am going to do. And I will also write some articles... I've slept around 3 hours today, so I am quite tired :D My friend spams my wall on facebook by posting songs by Nickelback... just reminds me of the fact, that I don't have a ticket and that I DON'T GO THERE. Thank you very much :D Is there someone, who goes to see them this night in Prague? If you are, don't tell me, I don't wanna know that :D I will just envy you even more :D But it was too expensive for me. Much worse is an information, which I found out right now... Tyler Ward was in Prague for the first time and possibly for the last time in the same time and I didn't even know about that. I need chocolate. Or ice cream. I got over Bruno Mars yesterday, I don't listen him that much, but I am not sure if I can come over this... I regret that I didn't buy a ticket for Nickelback, I thought that I don't need to see them that much, but I am sooo sorry that I won't see them. Well... enough. I won't think about that. I have for you today some articles, this one is the first one, it's a new video from filming 'Anesthesia' scene in New York on November 4, 2013. It's that emotional scene from which I published some photos earlier.

2 komentáře:

  1. mám docela naspěch, takže si přečtu text až později..:) každopádně skvělé video :)

    OdpovědětVymazat
  2. Angie, vidím, že se kamarádíš s podobnýma lidma jako já! U Nickelback mi teda zrovna nevadí, že je minu, ale znám lidi, kteří už 14 dní před koncertem, na který nemůžu, nadšeně mluví o tom, jak strašně se těší Jen doufám, že v opačném případě nejsem taky taková, protože to by mě asi rozhodilo, lehce

    OdpovědětVymazat