úterý 12. listopadu 2013

Gallery update 22.1: New photo from Met Gala 2012

Ahoj lidi, jak se máte? Já se mám fajn, jen jsem hrozně unavená a taky trochu naštvaná... ale nebudu to rozebírat. Jen prostě nemám zrovna nejlepší náladu. Ale... mám pro vás něco úchvatného, je to nová fotka z Met Gala 2012, kde Kristen měla takové ty zajímavé barevné šaty od Balenciagy, který už si nepamatuju, jestli se mi líbily před tím rokem, ale teď už se mi každopádně nelíbí... :D ale ta fotka se mi líbí strašně :) je to taková momentka, kterou pořídil Mario Testino, se kterým Kristen už nafotila pár photoshootů a je tam nehorázně sexy :) vypadá tam úchvatně, perfektní foto, zatím v horší kvalitě, ale doufám, že brzo se objeví i nějaká další a nebo tahle v nějaké lepší kvalitě :)
* * * * * * * * * *
Hi guys, how are you? I am fine, just really, really tired and pissed off... I will not talk about that deeply, I just don't have very good mood. BUT, i have for you something pretty awesome. It's new photo from Met Gala 2012, where Kristen had that interesting dress by Balenciaga, which I didn' like... but what I like is this photo :D It's by Mario Testino, with whom Kristen already shot some photoshoot. I love this photo, Kristen is there really sexy and beautiful, I love it, love love love love it, it's just low quality and I hope that we will see some more or at least this one in higher quality.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

- Jen tak mimochodem, hrozně moc děkuju za 11 000 návštěv! :)
- By the way! Thank you so so so much for 11 000 visitors.

1 komentář:

  1. Gratuluju k 11 000. návštěvníkovi, Angie! Tahle fotka nemá chybu, zbožňuju tenhle její výraz! Tyhle šaty se mi vůbec nelíbily, navíc si pamatuju, že ten spodek byl z nějaké... kůže? (musíš mi případně odpustit, móda jde obloukem mimo mě ) a na té byly vidět otisky dlaní, což bylo vlastně docela vtipné, ale... Ten vršek tak špatně nevypadá

    OdpovědětVymazat