pátek 29. listopadu 2013

Gallery update 22.6: New behind the scenes photo from The Runaways

Snažila jsem se to zveřejnit už před pár dny, ale uložila jsem to do rozepsaných, což byla zásadní chyba... protože, jak asi víte, bloček trošku zlobil a nezobrazoval články.. a to ani v adminu, takže v těch rozepsanejch tenhle článek prostě nebyl, abych ho mohla dopsat :D No zdá se, že teď už blog zas funguje normálně, tak snad mu to i vydrží, a tak to konečně můžu zveřejnit. Upřímně bych byla radši, kdybych to mohla zveřejnit třeba už před pár lety, protože je to přes 3 roky stará fotka, sakra! :D To nemyslíte vážně?! :D Fotka je z natáčení The Runaways, no nejspíš z natáčení Cherry Bomb, podle toho, co mají Kris i Dakota na sobě... není to moc kvalitní fotka, ale stejně jsem ráda, že se objevila :)
* * * * * * *
I tried to publish this photo few days ago, but I just saved it, when I prepared that photo with that I will write the text later... but it wasn't anywhere, I knew, that I saved it, but blog.cz was not working very well... so I am back for now, because it seems like blog is working again, but I was really pissed about that :D Well, I have for you today one new old behind the scenes photo from The Runaways movie. It's from shooting the Cherry Bomb scene, probably. It's in quite bad quality, but I am still happy about that someone published it... after three years. Come on, guys, seriously?!

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Je to strašný, co? Když si představím, o kolik skvělých fotek určitě přicházíme jen kvůli tomu, že je někdo hodlá zveřejnit až za několik let... Tak si říkám, jaká je v tom logika, nebo jaký to má smysl, ale zatím neúspěšně

    OdpovědětVymazat