neděle 17. listopadu 2013

Gallery update 22.5: New On the Road stills photo

Ahoj... néé, neumřela jsem :D Pořád jsem tady :D Omlouvám se, že jsem se moc neozývala, ale nebyla jsem doma a pak jsem koukala na Davis Cup, takže jsem tu vlastně taky nebyla :D Je úúúúúžasný, že to dali znova! Opět to vyhráli! Miluju ty kluky naše, mám z toho hroznou radost!!! :) No nic... mám pro vás dneska další fotku, u které nechápu, jak je možný, že jí někdo nezveřejnil už dřív... je to nová stillska z filmu On the Road (Na cestě), který jsem pořád ještě neviděla a hrozně se za to stydím :D ale prostě jsem to ještě neviděla :D No na fotce je jen Kristenina postava - Marylou. Tak co, líbí se vám fotka? :)
* * * * * * * *
Hiii, no I didn't die :D I am still here. I am sorry, that I didn't write earlier, but I was not home and then I was watching Davis Cup! I am sooooo excited, that they won again, they are the best! I love them! :) Anyway, I have for you today another one new/old photo... I really don't understand, that it was not published sooner... but I have for you new stills photo from On the Road movie.. I still did not see the movie, I am ashamed...:D in this picture is just Marylou, Kristen's character. What do you think, do you like it?

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. Jsem hrozně zvědavá, jaký bude tvůj názor na film, až ho uvidíš, pevně doufám, že se tu pak objeví nějaká ta reakce Já četla knížku, která mě zrovna dvakrát nenadchla, nebyla špatná, ale jsem zkrátka na jiné žánry, ale film mě bavil, i když byl chvílemi skoro až zbytečně roztahaný

    OdpovědětVymazat