neděle 3. listopadu 2013

Kristen is filming new movie "Anesthesia"

To vážně? To si ze mě vážně děláš p*del! Kristen natáčí nový film a nikdo to ani nezaznamenal? To zní opravdu hodně nepravděpodobně... a vypadá to taky dost jako kachna, ale jen těžko se dá odhadnout, jestli to je nebo není kachna... StrictlyRobsten.com na svém webu zveřejnili infomraci o tom, že Kristen dnes začala v New Yorku natáčet nový film jménem Anesthesia. Divné mi na tom přijde, že se to podařilo utajit. A taky to, že nemáme milion paparazzi fotek z letiště v LA... a z letiště v NYC. Ačkoliv teda po tom útoku v LA to poměrně chápu, asi tam mají teď trochu větší bezpečnostní opatření a nějaké fotografy by tam třeba nepustili, ale těžko říct. Jak řekla Ajjinka, Kristen je ninja :D Pořád vám tu píšu nějaké řeči o tom, že možná jednou bude Kristen natáčet nějaký připravovaný film, ale těžko říct a vůbec to není jisté... a pak se dozvím, že už jeden film natáčí, film, o kterém jsem nikdy dřív neslyšela? To je prostě moc, jsem vážně v šoku. No... ale pár lidí z Kolumbijské univerzity v New Yorku napsalo na svůj twitter. Např. se tam objevilo toto "Zrovna jsem viděl/a Kristin Stewart v kampusu."... Zdržím se poznámek a nebudu komentovat to I ve jménu Kristen... ale vypadá to, i podle ostatních tweetů, že se tam opravdu vyskytuje. Nebo je to jen nějaký projekt Kolumbijské univerzity, jak nás pěkně naštvat :D Je tu ještě další věc, která naznačuje, že je to skutečně možná pravda... je to inzerát...:
"Má někdo 2 střední psy, které byste chtěli nechat hrát ve dvou krátkých scénách ve filmu "Anesthesia" s Kristen Stewart a Gretchen Mol, který se bude natáčet v NYC v listopadu a prosinci tohoto roku?"

A o čem by vlastně tenhle film, režírovaný Timem Blakem Nelsonem, být? Noooo... popis je zatím velmi krátký. "Skupinka Newyorčanů se zabývá různými fázemi jejich života a souvisejícími radostmi a starostmi a všichni jsou nějakým způsobem ovlivněni milovaným profesorem filosofie Walterem Zarrowem." Takže film se asi bude odehrávat na univerzitě... no... a.. to je asi tak všechno, co o filmu víme, ještě teda to, že natáčení začlo dnes, 3. listopadu a skončit má údajně 10. prosince. Vypadá to vážně zajímavě, ale pořád je to celé jen nepotvrzený drb, takže počítejte s tím, že to klidně může být hodně propracovaná kachna.
* * * * * * * * * *
Seriously? Are you f*cking kidding me? Kristen is filming new movie and we all missed that information? That seems to be unrealistic. That seems to be some fake information... StrictlyRobsten published on their site an information about that Kristen is now working on new project in New York called Anesthesia... and we didn't know about it even a word. I am still writing some crap about new possible future roles which are not even sure and now I find out that she's already filming new movie we never heard about? Like... WHAT?! This is not official information, it's still just a rumor but if it's true.. I feel like.. I feel really shocked. It like... it's unbelievable. Really unbelievable. Some people wrote on Twitter. That Kristen is walking around in Columbia University in N.Y.C... @risapj: "Just saw Kristin Stewart on campus" - I won't say anything about how pissed I am about that I in Kristen's name, but it seems pretty cool. Seem's like Kristen was really there, there is more than just this tweet. There is also an... advertisment...
"Anyone have 2 medium-sized dogs that want to appear in two short scenes in a film called "Anesthesia," with Kristen Stewart & Gretchen Mol, which will be filming in NYC in November and December of this year."

And what is this movie, directed by Tim Blake Nelson, supposed to be about? Well... the synopsis is very short.
"A group of New Yorkers dealing with various stages of life and its attendant joys and tribulations are all touched in some way by beloved philosophy professor Walter Zarrow." The shooting started today, on November 3 and end is set on December 10. We will see what else we'll find out about this project.

Edit: Now it's official. Kristen really joined the cast of this movie in small role. She'll be shooting in New York City for just few days, but it doesn't matter. Who is excited? I am! Totally! She's awesome, third movie in half a year! Awesome.
Teď už je to oficiální. Kristen opravdu natáčí film Anesthesia. Přidala se k obsazení v jedné malé roli a bude natáčet v New Yorku jen pár dní. To ale nevadí, prostě je to úžasné, jsem nadšená :) Kristen je machr!

imagebam.com imagebam.com
Who finds Kristen in the second picture is master :D I see her, probably, but it's not for sure really... :D
Kdo najde Kristen na druhé fotce, je machr :D Já jí teda asi vidím, ale úplně na 100% to není :D

4 komentáře:

  1. Já to teda pořád nechápu, ale jo, je to pravda Je to masakr, o tom filmu se ví fakt velké prd, ale je to úžasná novinka! I když její role bude jen malá, pořád je to něco! Třetí film za půl roku je vážně úctyhodný výkon, miluju ji

    OdpovědětVymazat
  2. Jednoznačně by to byla pecka, kdyby nějaký další projekt vyšel, takže musíme držet palce A taky musíme držet palce, abychom se těch, které si teď takhle pěkně nasyslila, dočkali příští rok, není nic horšího než nekonečné čekání Ale sakra... já vím, že je to totálně mimo směr, kterým se Kristen ubírá, ale dala bych cokoliv, abych ji mohla vidět v nějaké romantické komedii

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem ráda, že natáčí další film, ale tenhle asi vynechám :)

    OdpovědětVymazat
  4. ty jeji ksychty me jednou zabijou :) uvidime co z toho filmu vyleze :)

    OdpovědětVymazat