středa 13. listopadu 2013

Gallery update 22.3: Behind the scenes of BD2

Dneska jsem is koupila burákový máslo :D Můj bože, miluju to, ale budu po tom tak tlustá, až to nebude hezký :D a taky jsem si koupila nový džíny :D Mám strach, co si ještě dneska koupim :D Snad už nic :D Jdu na ten hokej, na ten už lístek mám, tak ten si nekoupim :D no... mám pro vás dneska nějaké nové fotky. Jsem hrozně ráda, že i když už je ta éra Stmívání skoro pryč, pořád se sem tam něco objeví :) Tyhle 4 fotky jsou z natáčení Rozbřesku 1, konkrétně z maskérny, kde se snažili z Belly udělat skutečně nezdravě vypadající osobu, když byla těhotná :D Myslím, že odvedli vážně skvělou práci, ačkoliv konečný stav, jaký jsme viděli ve filmu, byl ještě dodělán počítačovými efekty. Každopádně Bella ve filmu vypadala úžasně děsivě :D Na té první fotce teda není Kristen, ale umělá Bella, kterou při natáčení také využívali.
* * * * * * * *
I've bought peanut butter today. Oh god, I love it, but I will be soooo fat :D And I've bought new jeans too... I am afraid what else I will buy today :D I have for you now four new photos from behind the scenes of Breaking Dawn - part 1, from make-up making when they were making kind of zombie from Bella, when she was pregnant. She looked incredibly horrible, when they were done with her... :D in the first picture is her body double. Bella, which we could see in the movie, was completed by computer, but by that make up, they made really goooood job.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Taky bych chtěla burákové máslo, ale nedopadlo by to moc dobře. Jednou jsem tak právě taky papala a papala, až jsem nezapla džíny. D Jinak závidím ti ty nákupy, já bohužel takhle nemůžu ve velkém nakupovat. :( A k té Kristen, vypadalo to teda opravdu důvěryhodně to líčení, vidět jí naživo, tak i věřím, že je nějaká nemocná.

    OdpovědětVymazat
  2. Bella vypadala vážně hrozně! V maskérně se jim to povedlo:) Jinak taky bych chtěla ochutnat to burákový máslo, když všem tak chutná:)

    OdpovědětVymazat
  3. kupodivu jsem jeste burakovy malo nejedla. jak to chutna? a mas pravdu odvedli skvelou praci

    OdpovědětVymazat
  4. Ošklivá figurýna , ale tahle scéna se fakt povedla.

    OdpovědětVymazat
  5. Arašídové máslo :3 Ach... Ja som ho mala nedávno a samozrejme, kamarátky mi do toho nakecali, že ako to môžem jesť, ale podľa mňa je to rozhodne ten najlepší americký výmysel vôbec. Nič nie je lepšie, ako si pri filme vychutnávať arašidové máslo Je pravda, že je kalorické, ale je tiež veľmi zdravé. Je to jedna z obľúbených maškŕt športovcov. Môj "posilkový" kamarát si ho nikdy neodpustí A je pekne svalnatý Nuž, toľko k nášmu masielku... Máslo a džínsy... Angie nakupovala... :) Zlá nálada ? Súdim to podľa toho, že si spomínala, že si niečo kúpiš, keď máš takú trošku depresívnejšiu náladu ... Každopádne, moju podporu máš :) Snáď je lepšie :)
    Teraz už k fotkám... Trošku ma desia, ale každopádne, veľký rešpekt k maskérom. Kristen síce aj takto vyzerá parádne, no vďakabohu za to, že to nie je naša zdravá normálne vyzerajúca Kris :)

    OdpovědětVymazat