středa 28. srpna 2013

Sils Maria: New information about filming

Ahoj lidi, jak se máte? Pracuju na novém designu, ale nevím, nelíbí se mi to, nejde mi to, mám nějakou grafickou krizi... takže tu tenhle zůstane asi trochu dýl, ale tak nevadí, mně se i celkem líbí a vám taky, jak jsem tak četla vaše reakce, což je super :) No... dneska mám pro vás nějaké informace k natáčení Sils Maria. Nejdříve jsou to tři informace k tomu, kde všude se bude tento film natáčet a kdy... (pro ty z nás fanoušků, kteří by byli takoví cvoci, aby tam jeli:D)
1. Natáčení se 31. srpna 2013 přesune z Berlína do Lipska.
2. Film se bude dále natáčet také v Sils což je ve Švýcarsku, a to od 13. do 15. září, a dost možná ještě někdy později, ale prozatím jsou známa pouze tato data.
3. Kromě Německa a Švýcarska budou také natáčet v Itálii, a to konkrétně v provincii Bolzano (Jižní Tyrolsko) a také v New Yorku. (U těhle destinací ale zatím nejsou známa data)

Tak to bysme měli první část. Druhá část se týká obsazení.
Juliette Binoche i Chloë Grace Moretz už dorazily do Berlína. Juliette už dokonce natáčela, Chloë se na to zatím pravděpodobně chystá, možná už dneska, těžko říct, každopádně už je v Berlíně. No a teď se dostanu k té smutné zprávě, do které se mi vůbec nechce, ale tak oznámit vám to musím... Daniel Brühl už nadále není součástí projektu. Další s úžasných herců se na filmovém plátně v tomto snímku neobjeví. Mrzel mě už Tom Sturridge a to ho moc neznám... u Daniela to beru jako drobnou osobní tragédii, protože jsem se na něj vážně těšila. Ale tak co se dá dělat no. Můžete ho znát třeba z filmu Hanební Pancharti. Já si ho holt budu muset užít v Rush (Rivalové) s Chrisem Hemsworthem, jehož premiéra je už za rohem... no a pak v The Fifth Estate s Benetictem jehož-jméno-neustále-zapomínám-Cumberbatchem. Je to škoda a je mi to vážně líto :( Nahradit ho má, nebo už teda nejspíš nahradil, vzhledem k tomu, že byl na natáčení, prý údajně velmi známý německý herec Lars Eidinger. Tak jsem z toho tak trochu otrávená :( Ale co se dá dělat. Nebudu malovat čerta na zeď, on bude určitě taky skvělý...
* * * * * * *
Hi guys, how are you? I am working on new design, but I don't know, I have graphic crisis, I don't like it... so this one will be here a bit longer I guess. Anyway, I have for you now some new information about Sils Maria movie. First, some short information about where they will shoot.
1. The set will move from Berlin to Leipzig (still in Germany) on August 31, 2013
2. The film will be also filmed in Sils, which is in Switzerland from September 13th to September 15th and possible few days more later, but for now we know just about these three days.
3. They will also shoot in New York and South Tyrol (which is northen part of Italy).

Okay, that's about locations. Now about the cast.
Juliette Binoche and Chloé Grace Moretz are already in Berlin too, well, after Tom Sturidge, there is one more change in the list of cast. Unfortunately it seems like Daniel Brühl (known for example from Inglourious Basterds) is not part of the movie anymore. His schledule is too full, so he was replaced by someone else. Some people are really excited, because it seems, that he was replaced by one of the biggest German actors now, by Lars Eidinger but I am honestly really sad about that, because I was quite excited, that Daniel will be part of it...


No a na závěr mám pro vás pro velký úspěch ještě nějaké fotky z natáčení. Jedna s Larsem, tři s Juliette, žádná s Kristen, ty už jsem sem dávala včera. Každopádně je to důkaz, že je Lars skutečně součástí tohoto projektu... zamáčknu slzu a holt se s tím smířím, ale je mi to líto :/
* * * * *
Well, and in the end, I have for you four new photos from the set. One with Lars, three with Juliette, none with Kristen, but it's kind of proof, that Lars is really part of the movie now.
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

17 komentářů:

  1. Hrozně se na ten film těším ;)..Jsem na něj zvědavá ;)

    OdpovědětVymazat
  2. máš strašně pěkný layout

    OdpovědětVymazat
  3. Švýcarsko ^_^ Měla jsem tam jet tento rok, ale nevyšlo to :( Třeba to vyjde ten další :) ... Tak proto se to jmenuje Sils Maria? No, tak to jsem na to zvědavá...Do Německa bych se taky rozjela, ale to (ne)počasí mě tam netáhne :/ Navíc mi nebylo dobře Ale třeba kdyby nás jelo víc...

    OdpovědětVymazat
  4. Neříkám, že já se na to dostanu do kina 5.9. ... ale stejně mi přijde, že je to divnatý.. že v Praze máte premiéru 12.9. když tady v Českých Budějovicích je uř 5.9.
    http://budejovice.cinestar.cz/datumy.php?tprID=2007&jazyk=1Nemá Praha náhodou vždycky všechno první?

    OdpovědětVymazat
  5. design vypadá skvěle, povedl se ti :)

    OdpovědětVymazat
  6. Je to prostě nějaký divnatý!!

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekný článok, Angie, pekne si tie informácie upravila. Mňa veľmi mrzí, že tu neuvidíme ani Toma ani Daniela. Obzvlášt na Daniela som sa tešíla. Ale na Sils Maria sa teším aj tak. Hlavne už kvôli Kris a Chloe.
    Mimochodom, potešilo ma, že sa ti ikonka páči, ale pravdepodobne sa v blízkej dobe dočkáš novej Tamtie boli naozaj len na rýchlo, pretože tie predošlé mi tak tak njejak vadili
    To Španielsko ti veľmi prajem, rozhodne všetko pofoť a potom nezabudni pridať fotky. Súhlasím s tebou, ani ja nie som ten plážový typ, skôr by ma bavilo tam denne objavovať niečo nové.
    Myslím, že na tom bicykli ti to pôjde. Viem si predstaviť, že by som sa tiež po prvom "páde" - teda zablúdení, rozhodla prestať, ale som si istá, že to zvládneš :) Do MI sa pustím hneď ako otvoria u nás knižnicu Už teraz, vždy keď idem na okolo, tam som nalepená na dverách a doslova slintám nad novými knižkami. Kedysi som tiež čítavala tak rýchlo a často, no vyšla som z cviku... Ale chcem to zmeniť. Teraz chcem popri škole čítať viac kníh. Za celé leto som prečítala len niekoľko kníh, jednou z nich aj Terapiu láskou, čo bola asi jediná normálna kniha, ale mala som neskutočnú chuť niečo čítať A súhlasím, ocovia sú proste taký Skôr na sci-fi, teens romániky nie sú ich kafé :)

    OdpovědětVymazat
  8. Už jsem na ten film moc zvědavá:) A tenhle nový layout se mi hrozně líbí!! Ty barvy jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
  9. Čistě teoreticky.. podívala bych se protože bych to nevydržela a pak bych stejně do kina šla minimálně desetkrát a už bych tak nějak tušila o čem to bude, takže bych víc mohla slintat nad Jamiem a míň číst titulky.. A teď Teď to koukej navalit mladá dámo!!

    OdpovědětVymazat
  10. No a? I kdyby to bylo číňansky.. Já to musím vidět!! DDD

    OdpovědětVymazat
  11. Řekněme si to upřímně, měli by natáčet v Česku! Já vím, že to tu není nic extra, máme strašný silnice, v podstatě je to tu celý dost ošemetný, ale herdek, pár záběrů by je tady určitě nezabilo Mohly by nám tím vynahradit fakt, že nám nedají Toma s Danielem, z jejichž nepřítomnosti budu trpět
    Ale stejně je to hezký pocit vědět, že je tak blízko. Baví mě dostávat novinky uprostřed odpoledne namísto uprostřed noci, na to bych si dokázala celkem snadno zvyknout

    OdpovědětVymazat
  12. No fuj! Ruština! Tu může používat jenom Dimitrij Belikov!!!!! Tak jo, kašlu na to.. počkám si do kina!

    OdpovědětVymazat
  13. Zní to hnusně prostě! A kvalita stojí za pendrek.. Já jdu do kina! Ale jestli chceš počkám do toho 17.9. .. Myslím, že se tam dřív ani nedostanu a stejně bych neměla s kým sdílet ty pocity..

    OdpovědětVymazat
  14. Ach bože, děkuju!! Já bych to asi nevydržela čekat do 17. .. jenže vtip je v tom, že se tam beztak nedostanu

    OdpovědětVymazat
  15. Protože ve Francii mají premiéru až v říjnu Tak aby zaplnily kina a vidělali ne? Potřebují peníze, jinak nenatočí další díly a já radši půjdu 100x do kina jenom abych viděla všech 6 dílů

    OdpovědětVymazat