pátek 30. srpna 2013

Hanns Zischler & Aljoscha Stadelmann join the cast of 'Sils Maria'

Ahoj lidi. Dneska nějak nemám blogařskou náladu... ani nevím proč. Jsem pořád tak unavená a nevím, co s tím... asi bych mohla jít někdy spát dřív jak v jednu ráno no, to by možná pomohlo :D ale ne, to není z nedostatku spánku tohle, jsem taková vyčerpaná pořád, nemám energii. No, mám pro vás dneska nějaký ten článek týkající se obsazení Sils Maria. Mají jediný štěstí, že to není další zpráva o tom, že někdo z obsazení, ze kterého jsem byla nadšená, zase odhází. Ne, tentokrát je to o lidech, kteří se ke castu přidali. Prvním z nich je Hanns Zischler, což je už trochu starší pán a zřejmě tedy i celkem známý německý herec, protože má ve své filmografii relativně hodně titulů.. jedním z nich je třeba i americký film Mnichov, ve kterém hrál Daniel Craig a Eric Bana a který byl nominován na 5 Oscarů... no postava tohoto herce se jmenuje Henryk Wald a je to ten pán na obrázku vlevo. Druhým z nich je Aljoscha Stadelmann. Miluju jeho křestní jméno, je hrozně vtipný :D No on je o něco mladší, je mu tuším nějakých 39 let a ve své filmografii nemá moc známá jména, především německé filmy a seriály, hádám, že pro něj je tohle veliká příležitost :) Jeho postava se jmenuje Urs Kobler. Myslím, že oba vypadají celkem sympaticky a doufám, že si účinkování v tomto filmu užijí:)
* * * * * * * *
Hi guys. I am not really keen on blogging today. I am still so tired, I don't know what to do with it. Probably go asleep early... maybe :D Well, I have for you new information about Sils Maria. It is a cast update. But today it's about who joined the cast, not about who left the cast, so no more bad news for now. Hopefully no more come. I hate that Tom and Daniel are not in the movie cast anymore... I am disapointed... :( But, I have for you two new names in Sils Maria. They are German actors, so I don't know them, I really don't, but still, I have to tell you, because we will know them soon. They are part of Kristens movie, that's important :) Two guys joined the cast according to IMDB.com. First one is Hans Zischler, who is probably very famous German actor, because he played in many many movies. He played in an American movie, Munich (with Daniel Craig and Eric Bana) nominated for 5 Oscars. His character in Sils Maria is called Henryk Wald and it's the older man on the left. The second actor is Aljoscha Stadelmann. I love his first name :D He played in some German series and some movies too, but he's younger, so this will be probably his first international movie... I mean international the way that it's not just German, but more countries are working one it. His character in Sils Maria is called Urs Kobler.

4 komentáře:

  1. Když se řekne pojem 'Německý herec', vždycky zkoumám, jestli ho neznám z Kobry 11.. Ale ani jednoho z nich neznám, tak nic..
    Jak já bych byla nadšená, kdyby se k projektu připojil i Tom Beck.. uááá!

    OdpovědětVymazat
  2. te se na Danila divam a je to fakt cukrous :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem poslední dobou nějaká unavená,ale u mě to bude z nedostatku spánku :/. :) A ti herci na mě působí fajn,hlavně ten první pán :)

    OdpovědětVymazat
  4. Cožéééééééééé Jediný s kým sdílím lásku a posedlost k Jamiemu jsi ty a Kells* a obě dvě jste dneska šli do kina na TMI Chcete umřít strašlivou smrtí Kromě toho, že obě vyslintáte všechny tekutiny vás asi zamorduju!!! Ne, u nás fakt předpremiéra není a dřív jak 10.9. se tam stejně nedostanu, takže ano! Zabiju tě! a Kells* taky!!! Obě vás fakt nemám ráda!!!

    OdpovědětVymazat