úterý 27. srpna 2013

Gallery update 17.9: Sils Maria - photos from the set

Ahoj lidi, jak se máte? Já jsem volná! Jsem z toho šťastná, cítím se dobře. Později to vysvětlím, možná... každopádně tu večer nebudu, ale chci napsat aspoň nějaký článek, když už jsem tu nebyla ani včera. Už ani nevím, kde jsem byla... :D jo už vim, dobrý :D No jo, pak si mám něco pamatovat ze školy :D No nic, mám pro vás něco speciálního... no dobře, speciálního je možná silné slovo, ale prostě něco, co se mi moc líbí :) Jsou to totiž fotky Kristen z Berlína. Ano, jsou foceny nějakým otravným paparazzi, ale důvod, proč je sem dávám je ten, že je velice pravděpodobně z natáčení filmu Sils Maria! Kristen má hrát asistentku herečky, kterou hraje Juliette Binoche (jestli se to takhle píše) a to, co má na sobě, by rozhodně odpovídalo :) Moc se mi líbí její nový účes a barva :) I když mám radši Kris s tmavými vlasy, bylo mi líto, že nešla do blond kvůli Camp X-Ray, jak se proslýchalo, tak jsem teď ráda, že prošla nějakou změnou kvůli Sils Maria, myslím, že jí to vážně moc sluší :) Sice vypadá dost otráveně z toho, že ji zas někdo fotí, ale sekne jí to :)
* * * * * * * *
Hi guys? How are you? I'm free. I feel so good. It feels good. I will explain that later. Anyway, I won't be here in the evening but I want to write at least one article. This one is something special. Well... special.. it's hard to say, but it's great. I have for you photos of Kristen, which were taken by some paparazzi in Berlin... but, BUT! the point is, that these photos are probably from the set of Sils Maria movie. It's very probable, that they will publish more, but I will not post more than 10. Kristen is supposed to play an assistant of actress which plays Juliette Binoche, so... that outfit looks like from the set. I have to say, that I love her new hair style. I was so sorry that she was not blonde for Camp X-Ray, so I am happy now, that she came through some change for Sils Maria :) She looks quite pissed off :D but very beautiful.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

12 komentářů:

  1. Moc hezký nový dess..:)
    jinak na fotce je skvělá a jsem ráda, že má zase tmavé vlasy..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj.Dala by jsi mi tu hlas? (hlasuje s ekaždý den) http://fotosoutez.afi-palac.cz/uzivatel/niky16/ dá se hlasovat 5x za sebou,stačí jen po prvnim hlasování kliknout na odkaz pod fotkou.Děkuju!

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná!Se nedivím že se tak dívá, to slunko není na oči příjemné a do toho blesk fotoaparátu Šílená omračující kombinace!

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá dokonale Jsem ráda, že ji trochu změnili vlasy, protože to už začínalo vypadat, že už ve všech filmech bude stejná, což by byla škoda
    A nad tou blond nesmutni, jestli vyjde Cali, dočkáme se jí

    OdpovědětVymazat
  5. Ty fotky miluju.. je tam totálně dokonale dokonalá!!!
    A ne, nepochybuju o tvé věrnosti... ale musím uznat, že takový ten pocit strachu, že ti třeba moje změny budou vadit tu byl..

    OdpovědětVymazat
  6. Taky už se těšíš do kina na TMI <3

    OdpovědětVymazat
  7. Kristen vypadala skvěle, je dokonalá <3 , těším se na ten film :)

    OdpovědětVymazat
  8. No já se dívala včera na datum našeho kina a tam bylo 5.9. ... nestraš mě!! Já to do 12. nevydržím!

    OdpovědětVymazat
  9. Já z těchto fotek měla fakt radost. Moc jsem totiž chtěla, aby se nějaké fotky z natáčení objevily, protože na Sils Maria se děsně moc těším! Kristen na fotkách vypadá skvěle! Moc se mi líbí její kostým (pokud to tedy je filmový kostým, ačkoliv je to normální oblečení ) a účes ♥ Jsem ráda, že změnila barvu vlasů. A taky to vypadá, že bude ve filmu nosit brýle, což je jen bonus navíc :)

    OdpovědětVymazat
  10. souhlasim s tebou ty vlasy ji moc slusi :) a mas krasny dess ty barvy a vsechn ♥

    OdpovědětVymazat