neděle 25. srpna 2013

New/Old video from On the Road promotion: Big Al talks with Kristen Stewart

Ahoj lidičkové, jak se máte? Dneska už nejsem tak hrozně unavená jako včera a předevčírem... Pořád unavená, ale už je to dobrý. Je mi fajn, jen dneska nemám moc blogařskou náladu. Mám náladu psát nebo si číst nebo na něco koukat, ale ne psát články... přesto pro vás ale jeden krátký vstup mám, nemohla jsem to odkládat, zapomněla bych na to. Mám pro vás jedno nové/staré video, které se objevilo před pár dny. Je to rozhovor Kristen s velkým Alem, který natočila v době, kdy propagovala Na cestě, no nemám nejmenší tušení, proč se to video objevilo až teď, ale každopádně je úžasné a Kristen je tam mega roztomilá :D ty animačky jsou z kris-rob.tumblr.com, chtěla jsem udělat vlastní, ale můj photoscape se rozhodl stávkovat... no na video určitě koukněte:)
* * * * * * *
Hello, how are you? I am not that tired as yesterday and the day before, but I am still tired. But it's good, I'm good. I don't have very blog mood today, I just feel that I need to write or read... but I have for you something great. New video from On the Road promotion was published few days ago, it's an interview of Big Al with Kristen Stewart. She was supercute in this interview, I totally love it. I don't really understand, why was it published sooo late, but I still love it. Animations are from kris-rob.tumblr.com... I wanted to make my own, but my photoscape decided to strike and it doesn't work. Sooo... check out, it's awesome :)


Jen ještě jedna malá perla z Londýna. Neodolala jsem :D

8 komentářů:

  1. Aspoň,že se nějaký rozhovor objevil , Kris je tady opravdu roztomilá , ty brýle ji moc sluší ^^ A mě se moc líbí,že nemele dohromady všechno,že se ji dá i rozumět :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já ty animace taky miluju.. hlavně tu druhou a pak to video celkově miluju!

    OdpovědětVymazat
  3. Ten blog patří Kells* Jen mi nabídla, že bych jí mohla pomáhat a já to přijala... takže tam teď patřím... ale moje to není... Ale je to naprosto úžasný blog a já jsem ráda, že tam můžu být... jo a mimochodem jsi přijata do affs :P

    OdpovědětVymazat
  4. Zbožňuju malou perlu z Londýna!    Parádní fotka a hrozně moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  5. Kris je s těma brýlema fakt dokonalá ♥

    OdpovědětVymazat
  6. ty animace jsou boží..Kris je dokonalá :) ještě tak mluvit anglicky, abych jí rozuměla :)
    PS: Na blogu je vyhodnocení kontroly, tak se koukni jak jsi dopadl/a :)

    OdpovědětVymazat
  7. No téda, Angie! Na tej fotke vyzeráš fantasticky a máš vedľa seba naozaj perfektných fešákov :) Som rada, že sa ti podarilo zachytiť takúto fotku, aspoň s figurinami. Máš to ako takú pamiatku na ságu :)
    Kris to s tými okuliarmi veľmi pristane, je v nich rozkošná. Toto interview mám veľmi rada a veľmi sa mi páči tá druhá animácia :)
    No mne sa ani trochu nepáči, že moja sestra pozná Katniss Nechcela som, aby sa zapietala do takýchto filmov, kdežto aby potom malé nejaké nočné mory, ale ten malý zvedavec sa k tomu nejako priplietol. Ona to aj tak ešte nechápe, len prakticky obdivuje Jenn s tým lukom. Je tiež trochu taký závislák na Robinovi Hoodovi (zväčša kreslenom), tak ešte možno nepremýšla nad tým, čo ten luk predstavuje. Inak reakciu tvojho ocina a teba chápem Ja som tiež úplne mimo z toho loga a mne by zase mojí známy povedali niečo na podobné na to Ale naštastie môjmu otcovi sa HG páčilo, on je tiež taký závislák na tie sci-fi a thrileri, aj keď si, samozrejme, nemohol odpustiť komentáre typu "na čo do toho filmu dávali aj zápletky tínedžerskej lásky". A čo sa týka Twilightu, na ten som dostala vďaka jeho priateľke, ktorá mi poslala prvú časť. Ale otec si z toho robí len srandu a tiež mi to často komentuje. Ale to, samozrejme, ignorujem. Mne sa to páči a nepotrebujem, aby mi niekto do toho komentoval, presne ako si napísala .)
    Verím, že to cestovanie je náročné a tiež si si neužila toľko času doma, no potom si to vynahradíš :)Závidím ti, že si sa nenudila. Ako sa hovorí, život treba prežiť naplno. Pôjdeš do Španielska ? Páni, to máš skvelé. Rozhodne si to tam vychutnaj a už dopredu prajem peknú cestu a pobyt. A vôbec nie je trapné, že niekam takto chodíš, práve naopak, mnohí ti to môžu len a len závidieť a priať :) Takže výšku máš celkom blízko, to je skvelé. Musí byť skvelé, keď budeš chodiť na bicykli do školy :) A bola si na gympli ? Za to máš môj obdiv :) Verím, že ti stredná bude chýbať, no aj tu určite zažiješ pekné zážitky a spoznáš skvelých ľudí :)
    A priniesla si si fakt pekné knižky. Myslím, že u nás sa tá séria volá Pekelné stroje. Ja som z MI prečítal len prvú časť, no chcem si zaostarať aj druhú a potom tretiu. Tá séria ma veľmi zaujala. A tiež by som si rada prečítala aj tamtú sériu k tomu. Prajem pekné čítanie. A ja si tiež vždy vyslovujem ten text, vtedy si niekedy uvedomím, že viem, čo to slovo znamená, len som si zle prečítala Keď si to človek vysloví, je to predza len lepšie. Aspoň v mojom prípade, keď mi hlava nepracuje na plné obratky :)

    OdpovědětVymazat
  8. s tema brylema ji to moc slusi. jeste jsem se na on the road nepodivala ale uz si to musim stahnout

    OdpovědětVymazat