pátek 23. srpna 2013

Sils Maria news: Tom Sturridge is not part of the project anymore

Ahoj lidi, jak se máte? Já jsem příííííšerně unavená, ale vážně příšerně. Byla bych klidně schopná spát celej den, ale slíbila jsem, že napíšu nějaké články, tak je teď píšu. No tohle je první z nich a úplně nevím, jestli napíšu ještě další, ale snad jo... No, o čem jiném by ten článek měl být než o Sils Maria, který se od včerejška natáčí :D Někteří lidé viděli Kristen v Berlíně, hajzlové... mít peníze, tak snad vážně jedu do Německa :D Možná si to střihnu stopem :D nebo procestuju na záchodech až do Berlína :D Ale mám pro vás dneska jednu smutnou zprávu. Kristenin kamarád a kolega z filmu Na cestě Tom Sturridge už nadále není součástí projektu Sils Maria. Odřekl svou roli, protože získal možnost zahrát si hlavní roli v jiném filmu. Nejsem si jistá, ve kterém, ale buď ve Vinterberg nebo v Far from the Madding Crowd. Každopádně si v Sils nezahraje, v jeho roli ho nahradí Johnny Flynn, který není příliš známý, soustředí se především na hudbu, ale je to prý i skvělý herec :) Sice je mi líto, že tam Tom nebude, ale chápu, že takovéhle příležitosti se neodmítají :) a zároveň mi ani nevadí, že ho nadhradí právě Johnny, když tak na něj koukám :D Kdybyste si chtěli poslechnout nějaké jeho písničky, tak můžete here, here nebo here.
* * * * * * * * *
Hi guys. How are you? I am sooo f*cking tired! Really, I would be able to sleep whole day, but I promised to write some articles, so I am writing them now. The first one is of course about Sils Maria, because the filming started yesterday in Germany and I am sooo excited. Some people have seen Kristen in Berlin, gooood, I envy them so much! Anyway, I have for you one sad information. Kristen's friend and co-star from On the Road - Tom Sturridge is not part of Sils Maria anymore. But it has a good reason, he didn't get fired, he just got a better opportunity which he had to take. He will have a leading role in another movie. He was replaced by Johnny Flynn, known as a musician, not an actor. I am so sorry about that Tom will not be in Sils Maria, but I understand, that he decided to take a bigger part. But on the other side... I don't mind that Johnny will be in this movie... :D Who wants to listen some of his song just click here, here or here.


3 komentáře:

  1. Ty ráda pánvičkou před kebulku??.. To je ale pitomá otázká, kámo! No jasně, že jsem ráda... co sis myslela?.. Jsem tady čekala už jak na trní až se tu konečně zjevíš...!!

    OdpovědětVymazat
  2. Mimochodem.. až se vyspíš z únavy... tak se těším jak mi zkritizuješ kapitoly.. Jsem si dala psací pauzu, už takhle toho máš dost na čtení a já stejně přišla o inspiraci... možná protože si byla pryč, tak sis jí asi vzala sebou.. Dneska mě totiž už napadlo, co by se mohlo stát... Každopádně hrozně mi chybí to tvoje: "Já tě zabijůůůů to nemyslíš vážně, koukej psát dál!"

    OdpovědětVymazat
  3. Mně tahle změna zase až tolik nevadí, protože pořádně neznám ani jednoho a moc nevím, jakou roli měl Tom ve filmu hrát (teď už teda Johnny)

    OdpovědětVymazat