pátek 2. srpna 2013

Comic-Con Madness 0.6 - Gallery update 17.3: San Diego ComicCon 2011 - Press Line

Tohle je trochu šílený tempo :D Myslela jsem, kolik budu mít času a jak to za chvíli dodělám, ale teď nestíhám :D Bude to holt furt kratší a kratší, co se dá dělat :D No další aktualizace galerie je taky z roku 2011 a zjistila jsem, že si toho vážně moc nepamatuju :D Vzpomínám si, že Kristen měla bílý tričko na obou těch akcích :D Ale jinak mám trochu okno. Vím, že jsem žrala jak Panel tak tu konferenci, ale už si nepamatuju přesně proč :D Pamatuju si rozhovor s Joshem Horowitzem, ty jsou nejlepší :D on je nejlepší, fakt nejlepší reportér z těhle akcí, jakýho znám :D No, tyhle fotky jsou... dá se říct z červeného koberce :D Tak snad se líbí.
* * * * * * * * *
This is really crazy. I thought I will have so much time, but I don't. So it will be shorter and shorter :D Now I have for you another gallery update. It again from Comic Con 2011. And I found out that I really don't remember so much things from this year's Comic Con. I remember that interview with Josh Horowitz. He's the best. I love him :D You can see him in the last picture here. I will try to find that video, it's it still possible. I remember, that Kristen had white T-shirts at both of her events there :D She looks lovely, these photos are from press line.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

10 komentářů:

  1. Celá skvělá zase..líbí se mi, jak je tu oblečená..miluju ten její obyč styl..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Kristen tu vypadala skvěle, ale ty Robovy vlasy byly prostě příšerný A souhlasím, Josh je nejlepší reportér na světě

    OdpovědětVymazat
  3. Já tyhle fotky zbožňuju pořád !!!! :3

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem vážně ráda, že si na mě děláš čas i v Anglii.. Jaký to tam mimochodem je?
    Jináč děkuji za ty 2 krásné slohy! Už teď mi fakt moc chybíš! btw.. to jak si psala, že si tomu někomu nahoře vděčná, za to, že nás svedl k sobě, to bylo tak dokonale napsaný! Moc ti děkuju! Rozbrečela jsi mě dojetím! :-*

    OdpovědětVymazat
  5. Byli cute Je super si to takhle připomenout, díky za tyhle články

    OdpovědětVymazat
  6. Kristen vypadala skvěle, zato ta Robova hlava

    OdpovědětVymazat
  7. Bola tu zlatučká. Vždy sa na Comic Cone tak pohodácky obliekla :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nie, Angie, ja ďakujem, že som mohla cez blog spoznať takú osôbku ako si ty. Neskutočne si ťa vážim, vždy rada navštevujem tvoj blog, čítam tvoje články, komentáre od teba a podobne... Tiež som sa ťa chcela na Sister Site spytať už skôr, no tiež mi to prišlo také divné, tá otázka, no Tak som to teraz riskla, že si ťa premiestním "vyššie" Som rada, že ťa to potešilo, ty si zase potešila mňa :) Čoskoro budú nové ikonky v menu, tak sa tam už nájdeš :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pomocná ruka Aventine3. srpna 2013 v 17:03

    Kristen na fotkách vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat