pátek 23. srpna 2013

Gallery update 17.7: First photo from the set of Sils Maria

Berlín. Potřebuju se dostat do Berlína. Hned teď. Kristen tam je, je to tak blízko! Musím tam jet! Musím jí vidět, musím jí potkat, musím s ní mluvit... to je to, co chci, před tím, než umřu. Potkat Kristen Stewart. Nicméně.. mám pro vás další úžasnou novinku týkající se Sils Maria. Tentokrát je to fotka. Naší drahou KStew na ní nenajdete, stejně tak ani nikoho jiného z herců, ale je to fotka z natáčení, kterou na svůj instagram zveřejnila Antonia Poesy. Můžete si takhle udělat alespoň malý obrázek o tom, jak to na natáčení vypadalo :) Jsem tak nadšená, ne tak nadšená, jako z Camp X-Ray, ale pořád jsem nadšená :) Doufám, že se objeví i nějaké další fotky, ale hádám to nebude takový boom jako u Camp X, protože už nejsme v Americe, kde jsou paparazzi Kristen přímo posedlí. V Německu to hádám nebude se slídiči tak horký, i když těžko říct. To je dobře, jsem ráda, nebudou Kris tak otravovat, i když uvidíme, nechci to zakřiknout. Ale nějaká ta fotečka by sem tam neuškodila :D
* * * * * * * * *
Berlin. I need to go to Berlin. Right now. Kristen is there. It's sooo close! I need to go there, I need to see her, I need to meet her, I need to talk to her... that's what I want to. Meet Kristen Stewart before I die. Anyway, I have for you another amazing thing about Sils Maria. This time it's a photo. Yes, a photo from the set. It's not with Kristen, it's just photo by Antonia Poesy. You can't see our lovely KStew there on any of the actors, but you can imagine at least something. I hope there will be more photos but I am pretty sure that less than from Camp X-Ray, because it's not in the USA... I think that paparazzi in German are not that obsessed about Kristen.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. těším se na více fotek, třeba i s Kris :)

    OdpovědětVymazat
  2. hezká fotka a to, že je tak blízko je fakt něco... :)

    OdpovědětVymazat
  3. aahhh v Berline? nejblizsi vlak a jedu :) to neni fer tak blizko :(

    OdpovědětVymazat
  4. Tedaaa! Taky nutně potřebuju do Berlína!! Jinak knížka Polibek pro Annu se mi moc líbila:) Je to takový oddechový čtivý román, který se odehrává v Paříži. Taky jsem se u toho občas docela nasmála, takže doporučuju!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Musíš se s ní jednou setkat, vyfotit, popovídat a poprosit o autogram, tak jak já musím s Rafou!

    OdpovědětVymazat