pátek 9. srpna 2013

Comic-Con Madness 1.0 - Gallery update 17.5: San Diego ComicCon 2011 - Day 3 - Snow White and the Huntsman Press Conference

No, tohle už je skoro poslední, protože nemám dost času. Není článek na každý den, omlouvám se, to jsem nezvládla. Ale vynechala jsem asi jen dva dny, i tak myslím, že si vedu poměrně dobře :D alespoň na to, že jsem tak ukecaná a s nastavováním začala v sobotu :D Nicméně mám pro vás fotky z tiskovky Sněhurky a lovce z r. 2011. Co si pamatuju z tohohle Comic Conu? Pamatuju si, že jsem asi nikdy v životě neviděla tu tiskovku celou :D Což je opravdu trestuhodné, ale je to tak :D Taky si pamatuju, že Kristen a Charlize se celkem dobře bavily :D A taky sem si pamatovala, jak to Kris hrozně slušelo a tady je důkaz :)
* * * * * * * * *
Well. This is almost the last one, because I don't have enough time. I want to finish what I started, so I have one more prepared, but I don't really know, if I can make it. It's almost midnight and we are leaving at 6 a.m. So... I should go to sleep. It's sooo late. What i remember about Comic Con 2011. I remember that I've probably never seen Snow White and the Huntsman press conference full... that's what I remember :D And that Kristen and Charlize had pretty good time together. Kris looks lovely :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

7 komentářů:

  1. Kris je krásná tie vlasy jej dokkonalosť

    OdpovědětVymazat
  2. Kristen byla nádherná ^^ Tyhle vlasy ji neskutečně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem tenhle panel neviděla úplně celý, možná někdy v budoucnu Ale pamatuju si, že to bylo vlastně úplně poprvé, co se všichni takhle přímo viděli, což je cute A taky jsem žrala ty hromadné fotky, Kristen je mezi nimi taaaak maličká

    OdpovědětVymazat
  4. tak tenhle rok byla Kris úplně nejdokonalejší <3

    OdpovědětVymazat
  5. Na tomhle panelu se mi Kristen líbial víc než na tom pro Braking Dawn. Jednak taky Kristen vypadá úžasně, ale líbí se mi, že se tu i hodně směje :)

    OdpovědětVymazat