úterý 28. srpna 2012

Skoro jsem měla tu paličku!!! Ale radši jsem si zvolila nezlomenou kost:D

Ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj!
Jak se máte lidi? Já naprosto totálně skvěle. Akorát za chvíli odjíždím a nestihla sem přednastavit totálně nic:D Takže bohužel musím ohlásit až do soboty naprostý HIATUS, protože už naprosto nestíhám. Včera jsem byla na koncertě svýho života! Na koncertě Red Hot Chili Peppers!
Poslouchám RHCP od nějakejch 12 let. A od těch 12 let toužím po tom jít na jejich koncert. A to se mi včera, 27. srpna 2012 konečně splnilo! Bože, jak já je miluju! Vloni jsem byla na The Offspring, což je moje druhá nejoblíbenější kapela, no letos se mi splnil životní sen. Nevím, kterej z těch dvou byl lepší, prostě oba byly naprosto totálně úžasný. Včera jsem si to maximálně užila. Teda... ne tak maximálně, přežít do začátku RHCP bylo skoro nemožný, protože tam v kotli bylo děsně málo místa a předkapely.. no Charlie Straight v pohodě, ale AAAK (aneb As Able As Kane), to sem málem nepřežila.
Ale Red Hot Chili Peppers tam bylo to nejdůležitější.
Boží, totálně neskutečně boží!

Hráli spoustu písní z novýho alba, bohužel ne mojí nejoblíbenější z novýho alba, ale mojí naprosto totálně nejoblíbenější z celý historie všech jejich písní. Otherside! Miluju ten song, miluju je, že mi jí zahráli, jakoby to věděli:D A spoustu dalších. Byla sranda, jak to vždycky vybuchlo mezi divákama, takovej jekot sem nezažila, když začli hrát nějakou z těch starších:D Prostě víte co, ty nový sou super, ale ty starší maj všichni radši. Hráli Give it away, Around the world, By the way - miluju tenhle song -, hráli Under the Bridge, asi nejstarší co tam hráli, naprostý nadšení ze všech'!
Asi dvě jsem neznala... no tak neznám všechny, že ano.
Ale bylo to legendární. Nezapomenutelný, zážitek na celej život.
Taky jsem měla šanci získat paličku od bubeníka... ale radši jsem si zvolila jí pustit, místo aby mi ta druhá holka zlomila zápěstí, páč už moc nechybělo, jak jsem jí měla zkroucenou. Fakt nic moc. Teď mě fakt bolí, ale tak snad to přejde:D Škoda, že jsem nevyužila tu druhou ruku, abych jí dala do tlamy, ale na to tam nebylo místo:D
Jednu jsem taky skoro měla, ale to mě málem zabil kluk přede mnou s batohem, když po ní skočil:D Takže mám prd, al aspoň úžasnej zážitek. Ten je nejdůležitější! Dokonalost největší! Trochu víc sem připíšu, až se vrátím z Vídně, ale prozatím jen... pá pá a uvidíme se v sobotu:D

Hiatus 28. 8. - 1.9.2012

3 komentáře:

  1. ou tak to by mě naštvalo! ale je super,že i tak sis koncert užila (i když lidi byli trochu agresivní ).a ve Vídni si to užij!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsem ráda, že se ti splnil sen!! :) Úplně si představuju tu scénu s  paličkou, jak se o tam o ní rvete No to je škoda, že nebylo moc prostoru, jsem si jistá, že bys jí ukázala, kdo je tu pán Užij si to ve Vídni :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem ráda, že se ti splnil sen a to s paličkou by mě naštvalo... a uží si to ve Vídni

    OdpovědětVymazat