čtvrtek 9. srpna 2012

Gallery update 6.0: Breaking Dawn, part two - new production stils photo

Ahoj lidi, jak se máte? Já fajn, jen jsem děsně utahaná. No, koukala jsem totiž asi do jedný na Once upon a time... což by bylo v pohodě, jenže jsem pak vůbec nemohla usnout! Když jsem naposled koukala na hodiny, tak bylo asi půl čtvrtý, no pak už jsem usnula, ale nic moc spánek, prostě totálně na nic:D pak nemá člověk spát do jedenácti, že ano:D Ale miluju ten seriál, je vážně skvělý, nemůžu si pomoct, furt koukám, i když mě teda dost naštvala epizoda 7, kvůli tomu, co se stalo Grahamovi, ale našla jsem si něco, co sleduju snad ještě radši než osud šerifa Grahama, takže už jsem v pohodě:D No, dneska mám pro vás zas nějaké fotky. Pět Breaking Dawn stillsek. Fakt je žeru, jsou skvělý! Doufá, že se vám budou taky líbit...:
* * * * * * * *
Hi guys, how are you? I'm fine, just... tired a little. Well, I was watching Once upon a time to one a.m. And then, I couldn't fall asleep until 3:30, I thought I'll get crazy!:D But I love that series:) I'm just pissed off a little, because of what happened in episode 7 with Graham, but I can't do anything about that. Now I'm interested about one pair. I love it, totally! :D Anyway, I have for you now something great. Five new stills photos from Breaking Dawn part two. They are absolutely amazing, I adore them! Enjoy it:
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. Tie stillsy sú úplne peckové. A tie Belline oči :O Som úplne nedočkavá na film

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, objevily se první fotky těhotné Adele, tak se na ně mrkni :)
    http://delly-from-the-block.blog.cz/1208/tehotna-adele-prvni-fotkyTaky naprosto miluju Once upon a Time, škoda, že druhá série bude až 30. září! Do té doby umřu nedočkavostí

    OdpovědětVymazat
  3. skvělé,že se taky díváš na Once Upon a Time! je to úžasná seriál :) a ty stillsky miluju ♥ nemůžu se dočkat filmu :)

    OdpovědětVymazat