neděle 5. srpna 2012

Proč já, řekněte mi proč já???!

Mám toho tak akorát dost.
K narozeninám jsem dostala notebook. No radovala jsem se, jaká je to paráda, že konečně budu moct bejt u sebe v pokoji a dělat si na compu co chci jak dlouho chci. Ale očividně jsem se šeredně mýlila. Jo, většinu času jsem zalezlá v obejváku, protože jsem zároveň na počítači a zároveň vim, co se kde děje, páč jsou tam většinou i rodiče. Ale občas mám prostě náladu na to bejt zalezlá celej den ve svym pokoji, koukat se na seriály nebo psát, nebo dělat něco, při čem nechci, aby mi rodiče čučeli přes rameno nebo mi do toho kecala televize, která je teď v době Olympiády zapnutá prakticky celej den.
Takže jsem si zalezla do pokoje... a hádejte co? Můj pokoj je jediná místnost v celym baráku, kde pořád vypadává net. Už mi z toho fakt solidně hrabe, když mi ten net vypadl během 10 minut asi 10x! Proč já, kurňa, proč já? Proč zrovna tady! Je to po obejváku asi největší místnost v domě a nemám páru, proč zrovna sem ten signál jde tak blbě... sedim na zemi u dveří a stejně mi každou chvíli vypadne. Vylezu na chodbu a už ho chytnu v pohodě, no tak řekněte mi, co tohle je? Nejspíš budu muset celej den psát a vykašlat se na internet, ale když to bych nebyla já, stejně se zas slanim dolů a budu trůnit v obejváku. Ách jo, to mě štve:( A nejhorší na tom je, že když dám, ať se připojí, tak má pořád skoro plnej signál, ale stejně se mi to nepřipojí, kretén jeden! Nesnášim to! To už bylo lepší, když sem trůnila u bratra, tam ten net aspoň šel a přes rameno mi většinou nikdo nečuměl.
No nic, neřešte mě, jen jsem si potřebovala vylejt své naštvané srdíčko. Už mi to zase vypadlo, co dopisuju tenhle článek, takže bůh ví za jak dlouho ho vlastně zveřejnim. Nasrat! Chci koukat na Once upon a time, kurňa a chci poslouchat písničky z youtube, proč, sakra, proč? Proč já! Přesídlila jsem do pracovny, takže už to jde... ale sere mě to. Máma mi furt řiká, že vůbec nejsem ve svym pokoji... jo, já bych tam ráda byla, ale když mi to nedovolí jít na net, tak co mám jako dělat?

4 komentáře:

  1. Fú, nechcela by som .. :/ Ale možno raz ti tam v izbe pôjde net .. Mne tam tiež občas nejde :/ ..

    OdpovědětVymazat
  2. Mně naopak vypadává internet v obýváku, kde jsem prakticky pořád, protože mám pokoj se ségrou, která chodí brzo spát... takže naprosto chápu, jak se cítíš. Jinak taky sleduju Once! Pěkný blog!

    OdpovědětVymazat
  3. no nám naštěstí net funguje v pořádku...nevím jak je to u vás s internetem, jestli ho máš v noťasu na wi-fi nebo svůj vlastní...no já bych se asi s někým poradila...

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je fakt blbý.. ale možná ti poradím..existují takzvané wifi zesilovače, bohužel s tím nemám sebemenší zkušenosti, ale za zkoušku to stojí, ne? Zkus si to vygooglit :) Ale myslím, že si to pořizoval jeden můj kamarád, je to taková anténka a myslím, že je s tím i spokojenej... teda jen myslím, možná to vyhodil, kdo ví Ale nepamatuju si, že by si stežoval, tak to jede asi dobře

    OdpovědětVymazat