čtvrtek 16. srpna 2012

ŠUTR! Kde?! POD NÁMA!

Hello.
Jak se vám daří moji milí mladí přátelé?
Já se mám naprosto děsně...:D Vrátila jsem se z vody, což znamená hop zpátky do reality... a to znamená, že zejtra mám 3 hodiny jízd v autoškole a pak se budu muset celej víkend šprtat, páč mi psal ředitel tý školy kam chodim, že zkoušky jsou v pondělí a v úterý. JAKO WTF?! HELP!
Já umim fakt kulový, aspoň z tý teorie, tak jsem na sebe zvědavá:D
A co voda? No tak očividně žiju, že ano:D A ani jsem nikdy neměla namále. Byla jsem na háčku, takže jsem hlásila šutry, pádlovala a ječela na jezech:D odvážila jsem se na 7 z 11, ale ten jeden byl zavřenej a jeden byl rozestavěnej a jet tam byla fakt sebevražda s někym jako já = s někym, kdo to neumí...:D Takže moje kormidelnice to sjela sama a nezabila se, ale jet tam s ní já, tak asi chytim nerva a ještě se vyklopíme:D No nevadí, nebudu to tu rozpatlávat, nemám na to teď moc náladu, jsem děsně utahaná:D Byl to docela žáhul, jen jsem vám sem chtěla napsat, jak na tom jsem a tak..:D Ale nevím, jak teď přes víkend budu přidávat, kvůli tý autoškole to hádám tak max na jeden článek denně, jestli vůbec. Ozvu se v pondělí určitě, jak dopadly testy a pak v úterý, jak dopadly jízdy. Momentálně se ale nejvíc bojím tý teorie, páč to fakt skoro vůbec neumím až na značky a dopravní situace.
Tak zatím. Angie.

2 komentáře:

  1. Ještě, že já zatím mám od školy pokoj... nezávidím ti to o prázkách mít zkoušky

    OdpovědětVymazat
  2. Budu ti držet palce (pamatuju si, když se moje babička v nějakých 50 letech rozhdola dělat autoškolu, to bylo fakt o nervy) a jsem fakt ráda, že jsi z té vody přijela celá

    OdpovědětVymazat