pondělí 20. srpna 2012

Gallery update 6.1: Marie Claire - September 2012

Ahoj lidi. Jak se máte? Zejtra už konečně zas začnu psát pořádný novinky, ale momentálně jsem úplně na nervy kvůli těm zkouškám, že nějak nemám náladu na blog, i když bych měla no... nejspíš dneska prozvracim celej den:D stačí, že sem ráno lítala furt na záchod, páč jsem včera za celej den snědla dva sendviče mexické kuře, vypila ledový kafe a snědla jeden čokoládovej penízek..:D No, mimochodem jsem byla na tý teorii... a konstrukci... no a dala jsem to! :D Jen jedna otázka blbě, to je fakt hustý :D no taky jsem se na to dost šprtila... ale tu konstrukci dal každýmu a napovídal, byl hodnej:) tak uvidím zejtra na těch jízdách, těch se fakt dost bojim. Snad to dám. Asi půjdu spát, dneska sem měla děsně debilní sny:D Fakt platilo, že kdo spí, jako by jedl. Zdálo se mi, že sem porotce na nějaký soutěži v pečení dortů a ráno sem se vzbudia a vůbec sem neměla hlad :D ale možná to taky bylo z nervů ze zkoušky. No možná vám o tom napíšu víc, ale teď už k věci. Mám pro vás trochu starší fotky, ale tak neměla jsem na to ani pomyšlení. Je to shoot z časopisu Marie Claire a taky teda scany se stejnejma fotkama, akorát že překrytý popiskama. Tak doufám, že se vám líbí. Mně hrozně, hlavně ta její červená bunda:)
* * * * * * * *
Hi guys. How are you? Tomorrow I will start to finally write some normall articles:D but for now, I'm so nervous because of my driving tests, so I will probably vomite whole day, so I'm not sure, how much things I will publish today. By the way, I passed the exam and the construction, so I am more than happy. Tomorrow I have driving exam, so I am f*cking scared of that. I met there a girl I hope I will go with in car. There were 8 people, so it will be fast, I hope. I'm just afraid. Now, I have for you quite old photos, but I didn't have time to publish it. So... it's photoshoot for Marie Claire - September 2012 and scans with the same pictures from the magazine. So I hope you'll like it, I love that red jacket!

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Tak to gratuluju a zároveň držím palce na zítřek, ať ti to dobře dopadne!! :) Jinak jsi měla fakt suprový sen Mně se jednou zdálo, že dělám čokoládky v nějaké továrně.. taky dobrý Ty fotky jsou hodně dobrý, Kris tam má suprový outfit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty fotky jsou krásné, moc to tam Kristen sluší

    OdpovědětVymazat