sobota 4. srpna 2012

Layout no. 3

imagebam.com
Since: 18th June 2012
Till: 3rd August 2012

Tenhleten jsem měla ráda. Nedávno jsem se totiž zamilovala do modré barvy. Jsem stále posedlá červenou, ta je moje nejoblíbenější, ale líbí se mi takhle kombinace černé a modré. A taky se mi líbily ty fotky:) Dvě ze Snow White and the Huntsman, což je zase film, kterym jsem posedlá:D takže spokojenost byla velká a doufám, že se vám líbil taky:) Nicméně jsem měla pocit, že už potřebuju změnu. Ale tenhle se mi zase tolik nelíbí. No doufám, že vám jo, jsem totálně bez inspirace, takže jsem udělala velmi jednoduchej, no nevím, jak dlouho tu vydrží, nejsem s ním moc spokojená.
* * * * *
I liked this one. I fell in love with blue color. I'm still obsessed about red color, but I like this kind of combination. Black&Blue. And I loved those three photos. Two from Snow White and the Huntsman, which is a movie I'm obsessed about too:D So I hope that you liked this layout too, but I thought that this blog need change. And because I'm without inspiration, I did very very simple one. Hope you like it... I actually don't like it very much, but still it's not bad.

1 komentář:

  1. Já miluju modrou a taky si myslím, že ve spojení s černou je to suprová kombinace.. A tenhle se mi taky dost líbí, není to nějak přeplácané a ty barvy působí tak jemně a prostě celkově to na mě působí i tak nějak harmonicky, no prostě hezky Vážně se ti moc povedl :)

    OdpovědětVymazat