pondělí 6. srpna 2012

Possible new role for Kristen?

Po té, co Kristen získala hlavní roli ve filmu "Cali", který bude režírovat Nick Cassavetes - kde jí mimochodem jejího milého bude hrát Alex Pettyfer - se objevila další spekulace o další potenciální roli. Ještě jí oficiálně nemá, ještě nebyla obrazena, ale existuje tu ta možnost, že by si zahrála hlavní roli v zamýšlené filmové adaptaci románu od Williama Styrona z roku 1951 - Ulehni v temnotách, který vypráví o rozpadu rodiny. William Styron je známý především pro svou knihu Sofiina volba - kterou mám na hromadě u veškerý povinný četby, kterou bych měla přečíst -, která už byla zfilmovaná, musím říct, že velice dobře a hlavní roli v ní tehdy hrála Meryl Streep. Ten film je zatím v předprodukčním stádiu a ještě ani není úplně jisté, že bude, ale pokud ano, tak je možnost, že v něm bude hrát právě Kristen. A pokud by se tak stalo, tak je to rozhodně veliká příležitost, ovšem také otázka je, jak by to bylo zfilmované, že, ale to je na režisérovi:D Pokud by v tom hrála, tak by hrála holku jménem Peyton Loftis. Jedna z dcer v disfunkční a nezačleňující se rodiny. Peyton je neustále srovnávána se svou sestrou, Maudie, která je mrzák, nevím, jestli fyzicky, nebo na hlavu, a její fyzická krása z ní dělá objekt nesnášenlivé žárlivosti ze strany její frigidní matky a objektem incestní touhy otce alkoholika... hm... tak tohle nevypadá na zrovna dvakrát optimistickej film, co myslíte?:D Ale mohlo by to bejt zajímavý:D Tak uvidíme, jak to nakonec bude... Kristenin agent řekl toto:

"Tento film je ve velmi počáteční fázi. Zatím není financovaný a Kristen už je s touto rolí spojována. Není tu žádná záruka, že pokud tenhle film bude, tak bude Kristen určitě tu roli mít. Všechny zprávy, které se toho týkají, jsou extrémně předčasné."

Takže zkrátka a dobře, všechno je to ještě neuzavřené. Potenciální šance je, ale nic není na 100%, dokonce ani to, že ten film skutečně bude... takže zkrátka a dobře uvidíme.
* * * * *
After Kristen Stewart got the leading role in "Cali", a movie directed by Nick Cassavetes, is there another possible role for her. She didn't join the cast yet, but there are speculation about her as a leading character in an indie adaptation of William Styron's 1951 novel, Lie Down In Darkness. The movie is still in the pre-production process, there wasn't any casting yet, but sources are saying that there is a possibility she can play in there. But it would be a great opportunity, she would play a very serious role in probably very serious movie, I didn't read the novel, so I don't know, but it's written by William Styron, so... Her role would be Peyton Loftis. As part of a dysfunctional and disintegrating family, Peyton is constantly compared to her crippled sister, Maudie, and her intense physical beauty makes her the object of her frigid mother's jealous hatred and the target of her father's incestuous, alcoholic lust... hmm... that sounds like a very very very interesting movie... so we will see, if she will play that. There is still a hope. Kristen's agent wrote this:

"This movie is at a very early stage. It is unfinanced and while Kristen is 'attached' to play the role, there is no guarantee that, if the movie gets made, she will actually do the role. All of the reporting on this is extremely premature."

So. It's not sure if the movie gets made, so we cannot know, if she gets the role. And even if the movie gets made there is not for sure she'll play there. :D But like I said, she can still play in "Lie Down in Darknes" but it's not closed yet.

1 komentář:

  1. Byla bych ráda kdyby tam hrála, chtěla bych ji vidět ve filmu z minulosti

    OdpovědětVymazat