středa 1. srpna 2012

Gallery update 5.5: Five new photos from Vanity Fair Photoshoot by Mario Testino

Ahoj. Jak se máte? Ten komentář pod rozcestníkem Comic Conu 2012 mě fakt pobavil:D Fakt mě upřímně pobavil:D Koukněte na to, je to vážně vtipný:D No já fakt nebudu jak někteří jiní, že píšou na ten blog, jak je trapná a tak, protože to je přesně to, o co se snaží... mít velkou návštěvnost a hodně komentářů, i když jí tam nadávaj...:D Ale fakt moc nechápu, když mi někdo napíše hezkej koment, tak se spíš na ten blog kouknu... a hlavně mě něco takovýhleho neurazí, protože vim, že neni nejhorší všech dob, že se umím vyjadřovat líp a že můj design patří k těm lepším v blogové sféře, ačkoliv doufám, že to nezní namyšleně:D No nic, je to fuk, jen mě to fakt pobavilo:D No mám pro vás teďpět nových fotek z photoshootu pro americký Vanity Fair od Maria Testina. Mně se ten photoshoot moc líbí, ale ne všechny fotky, některé mi přijdou takové trochu přepísklé... takové přeplácnuté, ale těhle pět je moc pěkných:)

* * * * * * * *
Hello, how are you guys? The comment under the Comic Con 2012 article really made me laugh:D Look at it, really funny:D I don't understand why some people write something like that. Usually, when you want to "force" some people to look at your site, you write something nice. Anyway, I don't care... :D Anyway, I have for you five new photos from the Vanity Fair 2012 US photoshoot by Mariol Testino. I really like this shoot, but just some photos, some of them are quite... weird... I can't help myself:D but these five I like very much.
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. Photoshooty od Vanity Fair jsou moje velmi oblíbené Jak jsi psala, jsou někdy přeplácané, ale to se mi na tom prostě líbí.. působí to tak honosně a luxusně Kristen opět se svou krásou nezklamala, vypadala fantasticky :)

    OdpovědětVymazat