sobota 4. srpna 2012

Gallery update 5.9: Photoshoot for M Magazine

Ahoj lidi. Jak se máte? Já jsem si trochu zvedla náladu, protože jsem si koupila nový boty:) Červený, samozřejmě:D a miluju je, naprosto. Dám vám sem někdy fotku, možná zejtra, uvidím, jsou totálně úžasný:) No nic... jsem dělala dten design a poté jsem zjistila, že jsem nezveřejnila ten photoshoot, ze kterého je dělaný. Jedna z těch fotek byla i na minulém, protože tenhle shoot se mi velmi líbí, patří k mým oblíbeným, alespoň z poslední doby. Hlavně ta 2. a 4. fotka:)
* * * * * * *

Hi guys. How are you? I have better moo, 'cause I have new beautiful shoes:) Red, of course, I love them! :) I will take a picture of them, probably tomorrow. They are absolutely awesome:) Well, I made this layout and after that I found out, that I didn't publish the photoshoot from which is made. I love these photos, they are very beautiful, especially the second and fourth one:) Hope you guys like it...:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. výbornej shoot a Kristel a Gareth tam vypadají užasně :) ...
    taky u vás na slavnostech byli kravatáci u nás taky. Jako jen doufám, že to k nám přijede i příští rok, protože to byl výborný zážitek :)

    OdpovědětVymazat