sobota 25. srpna 2012

Gallery update 6.4: Outtakes for Florabotanica's Campaign

Ahoj lidi. Jsem totálně vytočená. Ale to je fuk... ale jsem fakt naštvaná. Víc si o tom můžete přečíst na mém tumblru, nechce se mi to psát znova. Zkrátka a dobře jsem fakt vytočená. Nicméně si nechci kazit celej den, takže si pustím Půlnoc v Paříži a pak se budu možná koukat na Van Helsinga, což je jeden z mých nejoblíbenějších filmů z kategorie návykových kravin...:D Jo, jsem magor, ale prostě mám ten film ráda, vždycky se nasměju :D No... mám pro vás teď ty fotky z kampaně na ten parfém Florabotanica od Balenciagy, jehož tváří je Kristen. Na jedný z těch fotek je i kreativní ředitel Nicolas NevimJakSeJmenujePříjmeníANechceSeMiToHledat. Kristen to tam moc sluší.
* * * * * * * * *
Hi guys. I'm pissed off. But it doesn't matter. But I am really angry. You can read more about that on my tumblr. I don't want to write it again, but I'm angry. Anyway, I won't be angry forever, I'm gonna watch Midnight in Paris - movie by Woody Allen and then Van Helsing, which is one of my most favorite stupid and crazy movies I've ever seen and I like:D Yeah, I am crazy and I know it:D Well, I have for you now two outtakes for Balenciaga's Florabotanica Campaign. One is with Nicolas IDon'tKnowHisSecondName too. Kristen looks there amazing:)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. ty promo fotky se mi hrozně moc líbí! a taky si nepamatuju to jméno toho designéra...vím jen že je Nicolas
    btw je mi líto,že se na tebe kamarádka vybodla...tak zkus vytáhnout mamku nebo taťku...nebo někoho jiného,ale určitě na ten koncert běž a užij si ho!

    OdpovědětVymazat
  2. Ty fotky jsou naprosto ú-ž-a-s-n-é. Proč je Kristen všude tak úžasná? Jinak být tebou, tak na ten koncert jdu a nenechám si ho zkazit.. naštvanost přejde.. btw užij si ho!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé fotky, Kristen tam je úžasná

    OdpovědětVymazat