pondělí 3. října 2016

Outfit duel no. 13

Měla jsem dost na hovno víkend, takže jsem si tak nějak pořádně ani neuvědomila, že zase začal nový měsíc. Až když jsem se dneska po půlnoci podívala na hodiny na počítači, došlo mi to. O tom, proč byl můj víkend tak na hovno, jak byl, vám povím až v dalším článku, nebo třeba až někdy jindy. Teď mám na srdci něco jiného. Dneska mi totiž po dlouhých třech měsících začala škola. Dneska jen z lehka, dvěma předměty odpoledne od čtyř do sedmi. Přesto mám ale pocit, jakobych tam byla celý den, protože to bylo hodně náročné. Tenhle rok bude obecně hodně náročný, jelikož a protože hodně předmětů, jako třeba tyhle dva, bude probíhat v jazycích, které se učím, tedy nizozemštině a v italštině. Což o to, v italštině nemám problém porozumět, ale v nizozemštině nemám mnohdy absolutně tušení, co ta osoba naproti mně říká. Kromě toho tedy opět trpím nespavostí, takže jsem fakt zvědavá, jak zítra vstanu, abych byla ve škole v 8:20, to mě asi zabije :D Jinak mám tedy na 8:20 tři dny z pěti a školu mám každý den. Pátek ale jen ráno, takže to je v pohodě, aspoň mě to donutí vstát a něco přes den dělat. Ve čtvrtek je pak možné, že se zbavím jednoho předmětu, takže bych měla taky jenom ráno a ne šestihodinovou pauzu a pak jednu přednášku. Blbý je, že mám školu vážně každý den, a ty dny, kdy nejdu ráno, zase chodím domů večer, až na úterý, kdy chodím ráno a vracím se večer. Takže to bude vyčerpávající. Zrovna teď probíhá konference po promítání filmu Certain Women na New Yorském filmovém festivalu a Kristen tam je přítomná, ale chci počkat, až budou pořádné fotky a tak vůbec. Teď mám pro vás alespoň další anketu měsíce o nejlepší outfit. Tentokrát jsem vybrala dva outfity s kalhotami a nějakým zajímavým topem. První z nich je z 'Clouds of Sils Maria' Film Independent Q&A z 3. dubna 2015 a ten druhý je ten nejnovější, co jsme viděli, z Chanel N°5 L'Eau večeře v LA z 22. září 2016 a jsou si docela podobné. No stejné nejsou a na vás je, abyste rozhodli. Tak který to bude?
* * * * * *
I had pretty terrible weekend, so I actually didn't almost notice that the new month has already started. But it did and my school did with it. I had a slow start. I had just two lessons today, but it was a bit stressful. First, because I had 3 months long summer break when I did absolutely nothing at all, and second, because both lessons were in Dutch, so I kind of feel like I spend whole day there and it was just 3 hours. This particular year will be really hard for me, but I hope it will not have any bigger influence on this blog. Or any of my blogs. Kristen should show up at New York film festival this evening. She also appears on The Today Show on October 10, 2016, while she's in New York. So I hope in many many news. Right now I have for you at least polls for November. First as always, the outfit duel. This time I also chose two similar outfits. The first one is an older one, from 'Clouds of Sils Maria' Film Independent Q&A from April 3, 2015 and the second one is the most recent one, from Chanel N°5 L'Eau Dinner in LA from September 22, 2016. And as always, I let you choose. I personally don't have a favorite, I really like both of them.



Pořád jsem doufala, že minulé kolo vyhraje můj oblíbený outfit, no nakonec zvítězil, a asi i poprávu, outfit číslo 1. Většinou vás oslnily především červené lodičky a já se ani nedivím.


3 komentáře:

  1. Více mě zaujaly boty a top na druhém outfitu, takže musím hlasovat pro dvojku. :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to je teda naozaj na hovno, tie okná medzi hodinami nie sú veľmi príjemné keď sú dlhé to človeka aj unaví aj keď skoro nič nerobí a celí deň je skoro v lufte, tak dúfam, že sa ti to polepší a budeš lepšie spávať
    no tak ja som mala jasné a hlasovala som za druhý, ten som si na nej zamilovala

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to mě mrzí, že jsi měla blbý víkend a se školou to teď máš taky trochu těžké. Teda taky nevím, jak bych dalla výuku v nizozemštině - i když bych ten jazyk studovala Budu držet palce! Určitě se chytneš, jen to prostě nemáš naposlouchané. Já teda končím pozdě jen v úterý, kdy domů přijdu po sedmé hodině. Jinak to docela jde. Ale já to mám takové volnější, protože mám málo kreditů Teda na prolezení to stačí, ale budu muset v budoucnu dohánět, takže pak už to taková pohoda nebude Ale tak aspoň v tom prvním semestru jsem chtěla začít zlehka :)
    No jinak co se týče outfit duelu pro tento měsíc, tak se přiznám, že ani jeden z těch outfitů úplně nelahodí mému oku. Kristen na sobě měla i lepší věci, ale hlasovala jsem pro dvojku. U toho prvního outfitu prostě nemůžu vystát ten top

    OdpovědětVymazat