pátek 28. října 2016

'Billy Lynn's Long Halftime Walk' Trailer #2

Ahojte všichni. Docela teď trpím na blogu o Soph, protože nemá absolutně žádné novinky, kromě tak jedné fotky s fanouškem za týden maximálně. Natáčí teď další sérii Hry o trůny, takže jakoby se po ní slehla zem, klasika. Ách jo. Ale naštěstí toho má teda Kristen až nad hlavu, takže mám dost práce i jen s tím, abych všechno přidala, tak se nenudím ani náhodou :D Jen mě to mrzí. No, dneska mám pro vás nový trailer k filmu Billy Lynn's Long Halftime Walk, který jde do Amerických kin už v listopadu, vlastně za pár dní. Původně měl být v listopadu i u nás, ale nakonec bude až v únoru, což mě hrozně štve. Myslím ale, že se na něj vyplatí počkat, protože jsem hodně zvědavá na tu 3D verzi. Je to prý průlomový způsob zachycení, i když jsou z toho ti, co to viděli, takoví rozpačití. Reakce se liší, ale tak to vždycky no. Já se opravdu hodně těším, protože když už nic jiného, tak ten příběh sám o sobě vypadá zajímavě a dost dojemně. KRisten má v tomhle traileru jednu novou scénu hned zezačátku. Během filmového festivalu v New Yorku jsme se o postavách a příběhu dozvěděli něo trochu víc. Billy šel k armádě proto, aby se vyhnul vězení, protože byl obviněn z ublížení na zdraví. Zmlátil totiž bývalého přítele své sestry Katherine, kterou hraje Kristen, po té, co ji opustil poté, co měla nehodu. Teď, když je Billy zpátky, je to právě Kath, která se ho snaží nejvíc přesvědčit, aby se už nevracel, protože si vždycky byli velmi blízcí, chybí jí a má strach, že by o něj mohla přijít. Myslím, že by tenhle film mohl mít šanci na nominaci na Oscara, protože je to v určitých ohledech průlomové, je to zajímavý příběh, je to takový americký příběh, řekněme si to na rovinu, to mají Američani rádi :D ale nebudeme předbíhat. Určitě koukněte na ten nový trailer, mně se moc líbí :)
* * * * * * *
Hello everyone. I am having the worst time at the Sophie Turner blog, because she's filming season 7 of Game of Thrones and there are absolutely NO news except like one personal photo in a week. I am dying. That's terrible! But I luckily have a looot to write about at this blog, so I can blog anyway. I have for you now second official trailer to Billy Lynn's Long Halftime Walk movie. Kristen is in it too and in the very begining, she has a new scene there. We actually learned a little bit of a backgroung of her character during the New York Film Festival. Billy actually went to the army to avoid prison, because he beated up Kath's ex, because he left her after she had an accident and was hurt. Now, when he's back, Kath is trying to convince him not to go back there. I am very excited about this movie, I kind of think it could be considered for Academy Award. The reactions are pretty mixed, but it is a breakthrough technology and a beautiful story, so... but who knows, I didn't see it yet and we won't for a really long time, it will be in Czech cinemas in February. But in the US, it will be in theaters in November, so really soon. I am pretty sure that it will leak, but I am also kind of sure that this movie should be seen in the 3D, so I will go to the cinema, when it's here, definitely. Check out the trailer.

3 komentáře:

  1. Spoiler to pro mě není, všechny řady už jsem viděla a ted tiše čekám Někde jsem dokonce četla, že ty fotky nejsou spoiler, ale že jen byli spolu jako někde mezi natáčením, že se nepotkají No tak nevím. Uvidíme

    OdpovědětVymazat
  2. Přiznám se ke dvoum věcem. Zaprvé od Anga Lee jsem myslím viděla jen Zkrocenou horu a teda ta mě nijak zvlášť neoslovila, i když je to docela průlomový snímek, hlavně tím příběhem. A zadruhé původně mě tenhle film nijak zvlášť nezaujal. Popravdě jsem ani moc nevěděla, o čem vlastně je. Ale teď když jsi vypsala ten obsah tak mě to dost zaujalo a líbil se mi i trailer :) Já osobně bych teda tenhle snímek taky viděla na Oscara Když jde teď v listopadu v Americe do kin, tak to by měl stihnout ne? Jo a ještě se mi moc líbí, jak v tom traileru použili přezpívanou písničku Heroes od Bowieho ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  3. uplne s tebou súhlasím, už z traileru je cítiť to ich americké      al ako nevyzerá to veru zle určite si to pozriem a to, že to ma byť v 3D tak to je celkom prekvapenie a niečo nové, pravda už len preto by som sa na to pozrela ako to bude vyzerať

    OdpovědětVymazat