úterý 11. října 2016

'ELLE' Women in Hollywood: Video

Tohle je nekonečný příběh. Ne, že bych si stěžovala. Potřebovala bych to ale nějak zprůměrovat. Buď nejsou žádné novinky a nebo je jich miliarda, že je ani nestíhám přidávat. Nemůže být něco mezi? :D Asi očividně ne. Jsem ráda, že je tolik novinek, ale s tím, jak začala škola, zkrátka nestíhám přidávat tolik článků, kolik bych potřebovala, abych to přidala všechno relativně včas. Před pár týdny jsem ale zase byla zoufalá, že nemám absolutně co přidávat, tak to je rozhodně změna. Mám pro vás teď jedno další video, které souvisí s jednou další novinkou, ze které budete jistě stejně nadšení, jako jsem já, ale nevím, jestli o ní stihnu napsat ještě dneska. Každopádně Kris zkrátka nafotila další photoshoot pro ELLE, takže se těšte. Kromě toho, že vznikl photoshoot, tak vzniklo i video. Vyjde totiž speciální číslo nebo víc čísel nebo já nevím co, na téma "Ženy v Hollywoodu" a několik známých hereček natočilo tento krátký rozhovor, ve kterém všechny odpovídají na tu stejnou otázku, jaký byl jejich oblíbený film v dětství. Jednou z těchto žen je kromě třeba Anny Kendrick nebo Helen Mirren, i naše Kristen, která odpovídá jako úplně poslední. Po několikáté za spoustu let opět zmiňuje, že když byla malá, viděla film Taxi Driver. Párkrát už i řekla, že si uvědomuje, že byla moc malá na to, aby ho viděla a přesto ho viděla. V tomhle krátkém videu zmiňuje, že když měla začít pracovat s Jodie Foster, tak už ji znala z tohohle filmu a Jodie byla šokována tím, že to Kris viděla, protože jí bylo tehdy teprve 10 let. A to fakt není zrovna film, který byste pustili svému 10 letému dítěti na dobrou noc :D Kristen tam má hrozně roztomilý outfit, tak určitě koukněte :)
* * * * * * * *
This is a never ending story last few days. Which is great, because few weeks ago, I was totally out of options what to publish and now I don't know, what to write first. Right now I have for you a short video. It is an interview with several famous women in Hollywood for magazine ELLE that prepared an issue about women in Hollywood. Kristen is one of the women that are giving short answer in this video, she's in the very end. All these actresses are answering the same question, what movie was their favorite, when they were kids. You can see Anna Kendrick or Helen Mirren there and some more, but more importantly, our Kristen. She talks about a Taxi Driver movie. She did mention this movie in several interviews past last few years, she also said that she was way too young to see it when she saw it. In this interview, she adds, that she knew Jodie when she started working with her for Panic Room and that Jodie was shocked, that she saw it, when she's only 10 years old.

3 komentáře:

  1. To video je úplně skvěle udělané, je to dobrý nápad, příjde mi to dost originální!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak třeba Taxi Drivera jsem nikdy neviděla a dost se teď stydím, přijde mi to jako jeden z těch kultovních filmů od Scorseseho, no a prostě hanba mi. Ach jo, jak si vždycky říkám, jak miluju filmy a jsem takovej maniak, že bych o nich dokázala mluvit hodiny, a přitom mám pořád takový gigantický mezery. Stejně se na to musím podívat, děkuju Kristen a tobě, že jste mi to připoměly Ještě jsem si říkala, co bych na tu otázku odpověděla já - a v tuhle chvíli obdivuju holky, že řekli jeden film, i když jim to určitě dalo taky zabrat - já bych asi zmínila Jurský park. Yep . Jinak je Kristen ve videu krásná a těším se na článek s fotkami, já myslím viděla jen obálku někde na tumblru, no a...dostala mě <3

    OdpovědětVymazat