čtvrtek 20. října 2016

Gallery update 59.1: Billy Lynn's Long Halftime Walk photocall + press conference + personal pics

Ahoj všichni. Tak dneska jsem odešla ze školy už po dvou hodinách, protože jsem nechtěla čekat 6 hodin na další přednáškou a šla jsem domů, byla jsm totiž hrozně unavená. Dorazila jsem domů kolem půl druhý a říkala jsem si, jak mám hodně času a jak toho hodně stihnu. No... a potom jsem usnula a spala jsem asi čtyři hodiny :D Takže skutek utek :D Ale co se dá dělat no. Každopádně mám pro vás teď fotky, které jsou pár dní staré, nějak jsem se k nim nedostala. Kristen tak pendluje mezi New Yorkem, LA a byla i v Paříži. Třeba byla vyfocena na letišti v LA, ale včera už zase byla v New Yorku, takže já jsem z toho upřímně dost na větvi :D Kristen si včera zašla na premiéru jednoho z festivalových filmů, ale o tom vám napíšu zase až v příštím článku. Teď k věci. 15. října proběhl photocall a tisková konference k filmu Billy Lynn's Long Halftime Walk. Konferenci moderoval Josh Horowitz, ale bohužel z toho je pouze audio záznam a ne video. Poslechnout si ho můžete tady. Kristen se tam samozřejmě objevila a měla na sobě hodně pohodlný outfit, který se mi líbí v podstatě jen od pasu nahoru :D Měla moc hezký účes a to sáčko je taky super, ale ty kalhoty se mi moc nelíbí. Blazer a kalhoty jsou od značky Ragand Bone a boty jsou Shutz, ale ty se mi teda taky nelíbí :D no jo, jsem náročná. Kris sluší všechno, ale můj šálek kávy to zkrátka nebyl. Každopádně jsou ale fotky moc pěkné, hlavně tedy ty z té tiskovky, většina z toho jsou momentky a detailní fotografie torza nebo i jen obličeje. Kristen je tam krásná. Na společných fotkách z photocallu můžete vidět i Kristeniné kolegy z filmu, je tam Vin Diesel, Garrett Hedlund, Joe Alwyn, Chris Tucker, Steve Martin, Ang Lee, Makenzie Leigh a ten poslední chlápek, který je na pár fotkách, netuším, kdo je, ale nevadí. Kromě oficiálních fotek mám pro vás ještě dvě osobní, jednu zveřejnil na svém facebooku Vin Diesel a ta druhá je s Garrettem a Chrisem Tuckerem. Obě jsou skvělé :)
* * * * * * * *
So I went home today after just two lessons, because I was really really tired. I came home around 1:30 p.m. and I was like, that is great, I can do sooo much work today. But it didn't really work out, because I fell asleep and slept for four hours. It was like I passed out, I couldn't wake up, I was deadly tired. So of course I did almost entirely nothing. But I have for you today at least some photos, that are actually few days old, but I didn't have time to publish them yet. I have for you photos from the Billy Lynn's Long Halftime Walk photocall and press conference that took place on October 15, 2016 at the New York Film Festival. Kristen is traveling to LA and back to NYC very often. She went to a movie premiere yesterday and I saved photos also from that event, but I will published those later on. Maybe even today. But now the press conference and the photocall. I love all these photos, especially those from the press conference. But also those from the photocall with Kristen's colleges from the film. You can see Vin Diesel, Garrett Hedlund, Joe Alwyn, Chris Tucker, Steve Martin, Ang Lee, Makenzie Leigh and I don't know who is the last guy who is only in some pics. Kristen had very comfortable outfit. She was wearing Ragand Bone blazer and pants, Shutz shoes and she looked very cute, but I really just don't like those pants. You can see in some photos Kristen's newest tattoo, that is a reminder to her short movie Come Swim. I also have for you two personal pics, one was published by Vin Diesel on his official facebook account and in the other one is Kristen with Garrett and Chris Tucker.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. To je ale skvělých fotek! :) Její úsměv mě snad nikdy neomrzí. Strašně moc se mi líbí její outfit, je úžasný úplně celý, ale moc se mi k němu nehodí ty botky, to bych asi zvolila jinačí, ale to je detail. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kristen má prostě geniální styl.Nevím teda jak to dělá ale pokaždé když jí někde vidím tak vypadá naprosto úžasně! Tu fotku s Vinem jsem viděla už včera na Facebooku, a asi pět minut sem na ní jenom tak zírala Kristen a Vinovi to tam spolu moc sluší a celkově mi přišla hrozně povedená! ♥

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Ještě jsem nedoplnila, že ty kalhoty a boty se mi teda taky dvakrát nelíbí   Ta zelená by jí i slušela, ale ty kalhoty by museli být upnuté a bez toho pruhu :)

    OdpovědětVymazat
  4. No to sa aj mne dosť často stáva že si hovorím že mám ešte kopu času niečo zrobím a potom mi dôjde že už to nestíham a môžem sa na to vykašlať.
    A čo sa týka Kristen. Tie fotky sú krásne a strašne sa mi tam páčia Kristen oči. Ako aj na normálnych fotkách ich ma pekné ale tu mi strašne vynikli ♥♥♥ A ku oblečeniu. Ako veľmi sa mi nepáči ale aspoň medzi nimi je výrazná a to je Kristen . Ale popravde sa mi od hlavy po pás páči a ten spodok už ani nie. Ale tak každý má vlastný štýl :(

    OdpovědětVymazat
  5. hmm tak to sa niekedy proste stane keď má toho človek veľa, proste ho to zmohne a hotovo,  mno a teraz k tomu čo mala Kris oblečené, ako na pohľa mi to príde v pohode a nijako mi to neprekáža ale ja by som si nieco asi také na seba nenatiahla

    OdpovědětVymazat