středa 12. října 2016

Gallery update 58.8: Elle US - 'Women in Hollywood' issue + NYFF portraits

Ahoj ahoj ahoj. Měla bych napsat nějaký krátký textík na zítřejší seminář, ale jsem už tak líná a unavená, že se na to nejspíš vykašlu. Jsem unavená, ale zároveň se mi nechce jít spát, protože jsem přišla domů dost pozdě a nestihla jsem udělat vůbec, ale absolutně vůbec nic. Musím si nějak začít trochu jinak organizovat svůj volný čas, protože třeba dneska jsem spala asi do jedenácti, což mi zrovna nepomáhá ve využívání volného času, když mám školu od půl jedný do osmi a přijedu domů v půl desátý. No nic. Je to docela únavné, mám 4 dny v týdnu až do večera, takže chodím domů kolem osmé a i když mám třeba dopoledne volno, tak to zkrátka není ono. Mnohem radši bych měla školu ráno a chodila domů ve čtyři, než abych měla školu od tří a chodila domů v osm. Ale co se dá dělat. Budu si s sebou nosit do školy notebook a psát články o volných hodinách. Nebo prostě něco dělat o volných hodinách. Obzvlášť poslední dva týdny jsou náročné, protože jsem kromě školy chodila ještě do práce a to mi málem hráblo musím říct. Ale teď už k věci. Mám pro vás takhle na sklonku dne slibované fotky, o kterých jsem mluvila v předchozích článcích, plus ještě něco navíc. První téma je tedy Elle US, a to konkrétně číslo s názvem Women in Hollywood. Kristen pro toto číslo udělala krátký rozhovor, je na obálce a také nafotila photoshoot. Z něj máme tedy pouze jednu oficiální fotku plus tu, co je na té obálce. Už teď ale můžu říct, že vážně doufám, že se jich objeví víc, protože obě dvě jsou naprosto úchvatné!! Kromě toho mám pro vás i zbrusu nový photoshoot, jde o portréty focené po nebo před tiskovou konferencí Certain Women, která proběhla na začátku října (tuším 3.) na stále probíhajícím filmovém festivalu v New Yorku. Portréty má na svědomí fotograf James Ryang a musím říct, že se mu vážně povedly. Kromě Kristen můžete na posledním portrétu vidět i kolegyni z filmu Lauru Dern. Ty fotky se mi vážně hrozně líbí, jsou skvělé a taky doufám, že se časem objeví ještě nějaké, i když se obávám, že u tohohle je to méně pravděpodobné. Jinak už vím, co se stalo s Laurou Dern v Today Show, ale o tom zase třeba až zítra :D
* * * * * * * *
Hello hello hello. I should write a short text for my yesterdays lesson, but I am kind of lazy. I came home at 21:30, so I am really tired. But I actually had a good day, because I had subjects that I really like and then my italian lesson in the evening, but it is just sooo tiring fo come home so late every single day. Four days a week I come home after 8 p.m., it's terrible. I have to find a way how to work with my free time better... like I could try not to sleep till 11 a.m., when I start at 12:30 in school. Whatever. Right now I have for you what I write about in previous articles and also one thing extra. Kristen appeared on the cover of Elle US Women in Hollywood issue and also made a photoshoot for it and short interview. The shoot is not out yet full, but we already can see the cover and also one photo from the photoshoot. I really hope that more photos will be published, because these two are absolutely incredible. I also have for you new photoshoot, that was made during the New York Film Festival, on the day of 'Certain Women' press conference, as we can tell according to the outfit Kristen has there. These portraits were taken by photographer James Ryang and in the last picture, there is also Laura Dern with Kristen. I love these photos, I also hope for more, but I kind of think that this is all we will get, but who knows. We will see. I hope you like these photos too, I fell in love once again.

imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. tak to ťa úplne chápem, je to poriadný zaberak keď musím byť tak dlho v škole a k tomu sa ti ani nechce potom rána vstávať skoro a to je deň v prdeli ja som mala tiež také dni a je to hrozné keď si to človek prejde a dojde k tomu, že deň bol naprd
    shoot pre Elle je pekný, páči sa mi tá čo je na obálke ale tie portréty tak tie sú pecka, Kris na nich vyzerá skvelo a páči sa mi ako tam pózuje, zamilovala som si ich , fakt krásne a najme prvá fotografia

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem moc ráda, že je Kristen součástí tohoto "Women In Hollywoodu" časopisu Elle. Myslím si, že je super, že se vždycky jednou za čas rozhodnou věnovat nějaké číslo úspěšným ženám - a rovnou udělat asi 8 různých obálek Já se teda musím podívat ještě na fotky s Amy Adams a podívat se, jestli je někde k nalezení rozhovor s ní Ale teď už ke Kristen. Ten photoshoot vypadá fakt parádně a já hrozně moc doufám, že se brzy objeví další fotky! Ta samostatná fotka z photoshootu mě úplně učerovala ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, tak to je úžasná novinka! Nemám slov, všechny fotografie jsou šíleně krásné a povedené, to Kristen je dělá krásnými! Vyrazilo mi to dech. :) Líbí se mi úplně všechny a nemůžu se vynadívat. :)

    OdpovědětVymazat
  4. No ako tak čítam s tou školou to máš naozaj nabité a som presne rovnakého názoru ako ty, radšej si ráno privstanem, to doobedie vydržím v škole a potom huráá domov No je to dosť blbé takto neskoro končiť, ja som tak mala minulý rok hodiny, takže viem presne aké to je :) ... No a k fotkám, veľmi sa mi na nich páči, že pôsobia tak jednoducho, minimalisticky, ja takéto typy photoshootov dosť obľubujem ♥ Kristen je už ako inak na nich nádherná a navyše mi príde strašne fotogenická, však ona vyzerá dokonale hádam na každej fotke!

    OdpovědětVymazat
  5. Vážně moc ti závidíš veškeré ty photoshooty! Ty máš skoro každý článek nějaké nové fotky s Kristen a já se na svém blogu můžu kousat nudou Ale fotky to jsou opravdu božské jen co je pravda, snad Elle těch fotek zveřejní více :)

    OdpovědětVymazat