pondělí 10. října 2016

Kristen on 'The Today Show' (October 10, 2016)

Je jedna věc, kterou vážně nechápu. Tou věcí je to, že mám pro vás 6 fotek z natáčení The Today Show, které proběhlo 4. října. Pořad byl odvysílán dnes a přináším vám tedy v tomto článku i video s rozhovorem. To, co nechápu je, že na těch fotkách na některých je i Laura Dern. Ale přitom v tom rozhovoru není. Prostě tam není. Tak nevím. Já jsem získala dojem, že to bude rozhovor s oběma dvěma, ale očividně... jsem se asi spletla, nebo se rozhodli Lauru vystřihnout, nebo já nevím, každopádně v tom rozhovoru je jen a pouze Kristen sama samotinká s moderátorkami. Ne, že by mi to nějak extrémně vadilo, alespoň má Kris více prostoru, ale jen mi to přijde takové zvláštní. Jak už jsem říkala, tak kromě fotek, které jsou pod videem, mám pro vás i ten rozhovor samotný. Kristen to musím říct moc slušelo, měla na sobě opravdu krásný, jednoduchý outfit. Černou sukni, bílou Chanel blůzku a pod ní černý top, skvělé boty a z těch ponožek jejích já prostě nemůžu. Je to hrozně roztomilé. Ten rozhovor má jen něco málo před 4 minuty, ale rozhodně stojí za to se na něj kouknout. Kristen tam mluví o Certain Women, o čem ten film je, o tom, jak je o normálních životech normálních žen a ne o ničem výjimečném, zkrátka o reálných příbězích a problémech. Mluví o postavě, kterou hraje ona a o vztahu s postavou Lily Gladson. Potom změní téma a zaměří se na její vlasy, Kris mluví o tom, že si dala pauzu od hraní a proto mohla změnit svůj vzhled. Rozpovídá se také krátce o svém režisérském projektu, že nikdy nebyla šťastnější, ale že mezi herectvím a režijí nedělá rozdíl, že miluje obojí. Na začátku ještě vtipkuje, že zbožňuje dívat se sama na sebe, že i hledá všechny ty rozhovory na internetu :D :D Musí to být fakt divné, koukat sám na sebe, hlavně třeba v některých scénách :D
* * * * * * *
There is one thing that I really don't get. I have six photos from the day The Today Show was pre-taped on October 4, 2016. And there is Laura Dern with Kristen. Not in all of them, but some of them... but in the interview? She's not there. I don't understand. I thought it will be an interview with Kristen and Laura, when I've seen those pics, but this video I have for you, is only with Kristen. Not that I care that much, at least Kristen is the one who talks all the time, but I just don't understand that. Well as you probably understood already, I finally have for you an interview with Kristen, when she was a guest on The Today Show. It aired today morning and I truly love it, it's amazing. Kristen looks very beautiful, wearing a comfy black skirt and Chanel blouse. I love those socks, oh my god! She talks about Certain Women, about all those three stories that this movie is about, then she talks about her hair and about her directorial debut. It has only something over 4 minutes, but it really is a nice interview, so check it out.


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. Tak to s těma fotkama je fakt divné Taky by mě zajímalo, co se s chudákem Laurou Dern stalo Co se týče rozhovoru, tak ten byl vážně moc příjemný a Kristen tu mluvila moc pěkně - bylo na ní vidět, že je sice trochu nervozní, ale zároveň působila uvolněně :) A jako vždy jí to moc slušelo. Mně se tentokrát nejvíc zalíbil ten účes - ten je naprosto parádní a taky praktický :)

    OdpovědětVymazat