pondělí 17. října 2016

Gallery update 59.0: 'AOL Build' photos + full interview

Ahoj ahoj aoj. Dneska jsem měla docela dobrý den. Zatáhla jsem školu teda, což ve mně vyvolává něco málo výčitek, ale jinak jsem si ho užila. Nemělo moc cenu do té školy chodit na jednu hodinu, ze které bych stejně musela odejít dřív. Každopádně jsem ráno odeslala finální návrh bakalářské práce, přičemž jsem následně šla na přivítání jeho svatosti Dalajlámy na Hradčanském náměstí v Praze, potom jsme šly s nejlepší kamarádkou na oběd, protože kromě toho, že jsme tam docela vymrzly, tak jsme dostaly hlad :D a poté, co jsem završila svůj oběd dýňovým latte, což je jedno z mých největších guilty pleasure a jediná věc, kterou si kdy kupuju ve Starbucks :D, jsem zamířila na turnaj v laser game. V životě jsem to nehrála a hned jsem se napsala do turnaje XD No co na to říct. Každopádně to byla sranda a těším se na další kolo. Moji spoluhráči ale asi moc ne :D Protože jim to kazím, ale tak co, chtěli mě tam, věděli, do čeho jdou, já jim říkala, že jsem to nikdy nehrála, takže ať jdou někam, jestli mají nějaké poznámky :D Zkrátka skvělý den, zítra to bude horší, vzhledem k tomu, že mířím do školy a budu tam od rána až do večera. Doslova. Což mě asi zabije. Než to půjdu konečně po náročném dni zalomit, mám pro vás alespoń jeden článek. Jsou to fotky a video už ze 14. října, dala jsem ale přednost fotkám z premiéry Billy Lynn's Long Halftime Walk před tímto článkem. Mám pro vás fotky z diskuze AOL Build, kde byla Kris přítomna s několika kolegy ze zmiňovaného filmu. Byli tam Chris Tucker, Joe Alwyn, Ang Lee a také Steve Martin. Fotky jsou hrozně roztomilé, Kris to neskutečně slušelo, miluju hlavně ten svetr značky ETRO. Také mám pro vás video z celé diskuze, má to přes 40 minut, takže si úplně nedělám iluze, že byste všichni koukli na celou diskuzi, ale aspoň si to můžete trochu proklikat na nějaké části s Kristen. Přidám sem i krátkou novinku bulvárového rázu, Kristen skutečně chodí se zpěvačkou St. Vincent, paparazzi to tak nějak potvrdili posledními fotkami. St.Vincent se podílela na soundtracku ke Kristeninému filmu Come Swim.
* * * * * * * * *
Hello hello hello. I had pretty cool day today. I went to that event in Prague to welcome here his holiness Dalai Lama, then I had lunch with my best friend, then I had my favorite pumkin spice latte, which is the only thing I buy in Starbucks, because it is one of my biggest guilty pleasures, and then I went with my friend and her friend to a laser game tournament. I have never played it before, so I was the worst there with no doubts, but it was fun, I enjoyed that, it was great. Our team was last, but it doesn't matter. I was at our cottage on Sunday at a family reunion, so I didn't have time to write any articles yesterday. I have for you now photos from October 14, 2016 and also full interview with the cast from Billy Lynn's Long Halftime Walk. The video has more than 40 minutes, so I am publishing it, but I guess that most of you will not watch it all, but you can at least check out some parts when Kristen is talking, if you're interested. Chris Tucker is there, also Joe Alwyn, Steve Martin and the director Ang Lee. Kristen looked really really cute, I love the outfit she had here. She was wearing a cute ETRO sweather, that I really love. BTW, just for the record, I was talking about it earlier, so I will just tell you, short tabloit news... it is kind of confirmed, that Kristen is now datin St. Vincent, ex-fiancé of Cara Delevingne.

3 komentáře:

  1. Moc skvělé fotografie, Kristen na nich vypadá úžasně, moc se mi líbí, jak byla oblečená a upravená. :) Plus k tomu ten její úsměv, co více si přát! A to, že randí se St. Vincent jsem dneska četla, uvidíme, jak dlouho to vydrží, snad bude Kris šťastná. :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to si mela teda dosť zaujímavý deň a tá laser game musela byť pecka, ja by som si to aj vyskúšala, ale mno neviem ako by som dopadla, ale človek keď tam niekoľko krát pojde tak sa do toho určite dostane
    mno a pravda Kris vyzerala na fotkách skvelo a to čo mala na sebe sa mi páčilo veľmi hlavne vŕšok aj mne a tak sa idem na to video juknúť

    OdpovědětVymazat
  3. Děsně to tady Kristen sluší! Nemám jí co vytknout. Překvapila mě!

    OdpovědětVymazat